Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5967 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2014 - 11:13

Boyacı Bağımsız Aday mı Oluyor?

Büyüt
Küçült
Boyacı Bağımsız Aday mı
Sinan Erdem Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Barış Boyacı yerine Mustafa Demir’in tekrar aday gösterilmesi, AK Parti’de ciddi deprem etkisi yaptı. Parti örgütü’nün ise tepki ne tür tepki göstereceği merak konusu iken ilk hamle Boyacı’dan geldi.

 

39 İlçe Adayının tanıtım toplantısının ardından gündem bir anda değişti. Kime yerde temayül yoklaması dikkate alındı. Kimi yerde ise temayül dikkate bile alınmadı. Peki şimdi ne olacak? 17 Aralık operasyonunun ardından, yolsuzluk soruşması kapsamında soruşturmaya çağrılan mevcut belediye başkanı Mustafa Demir’in tekrar olması, ilçe örgütünün bu duruma karşı sessiz kalması da adeta tabanda deprem etkisi yarattı ve Boya’cı bağımsız aday olduğunu Gazetemiz yazı işleri müdürü Atay Güven’e açıkladı. Peki şimdi ne olacak, ciddi oy potansiyeli olan ve sevilen sima olan Barış Boyacı’nın bağımsız olması ve Parti tabanından ciddi destek alması ise Akparti’nin oy kaybetmesine neden olacak.
CHP, Fatih’te Erbakan’ın yeğenini aday gösterdi…
CHP Parti Meclisi (PM), bazı il ve metropol ilçelerin belediye başkan adaylarını netleştirdi. Mustafa Sarıgül’le birlikte CHP’ye katılan merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın yeğeni Sabri Erbakan ise İstanbul Fatih’ten CHP adayı oldu.
Kamu Yoklamaları’nda şaşırtıcı sonuç?
Yapılan ön araştırmalara göre Ak Parti’nin Fatih Adayı kim olmalı sorusuna halk tarafından aday adayları arasından 1.Barış Boyacı 2. Mustafa Demir olurken, diğer yandan CHP’nin sağ kesimin oylarını alabilecek adayı Sabri ERBAKAN ise sağ’ın önemli bir kesiminin oylarını alabilecek güçte. Peki Mustafa Demir’in aday olması ve son olaylarda adının çıkması kamuoyu tarafından ne tür tepkiyle karşılanacak, diğer yandan Barış Boyacı’nın bağımsız aday olması tepsiyi CHP’nin eline götürmek olduğu bir kez daha ortaya çıkacaktır.

Kaynak: Kartal haber





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024