Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8547 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2013 - 14:25

CHP Fatih Başkan adaylarını Tanıttı

Büyüt
Küçült
CHP Fatih Başkan adaylarını
CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent Sülek’in Divan Başkanlığında Fatih Belediyesi Başkanlığı Aday Adayları Mehmet İlhan Dabakoğlu ve Uğur Ataş ile Meclis üyesi aday adaylarını teşkilatına tanıttı.

CHP Fatih İlçe Başkanı Bülent Sülek’in Divan Başkanlığında Fatih Belediyesi Başkanlığı Aday Adayları Mehmet İlhan Dabakoğlu ve Uğur Ataş ile Meclis üyesi aday adaylarını teşkilatına tanıttı.

Yoğun bir kalabalığın olduğu etkinliğe Aday Adayları M.İlhan Dabakoğlu ve Uğur Ataş birere konuşma yaparken daha sonra meclis üyesi adayları tek tek kürsüye çağırılarak kendilerini kısaca tanıtmalarına fırsat verildi. 

İlk konuşmayı Eski İlçe Başkanı Uğur Ataş yaptı, Uğur Ataş bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarını, seçim hazırlıklarını ve aday olması durumunda seçimde kullanılacak teknik altyapının detaylarını anlattı ve desteklerinizle Fatih’e Uğur getireceğiz Uğur’u getireceğiz dedi. 

Daha sonra kürsüye davet edilen diğer aday adayı Eski İlçe Başkanı M.İlhan Dabakoğlu yapmış olduğu kısa konuşmasında; ben, uzun bir konuşma yapıp sizi yormayacağım. Bu konuda bir hazırlıkta yapmadım. Çünkü ben geçmişte yönetim kuruluma, üyelerime ve partililerime ne söz verdiysem hepsini yaptım. Önümde ve arkamda hiçbir soru işareti yok. Geçmişte yaptıklarım benim teminatım ve gelecekte yapacakalrımın habercisidir. Bu vesile ile tüm aday adayı kardeşlerime başarılar diliyor herkese saygılar sunuyorum dedi. 

Bu konuşmadan sonra aday adayları tanıtımında ilk konuşan Soner Özimer oldu daha sonra belirli bir süre hiç bayan ismi okunmaması salonda bayanların isyanına ve protestosuna sebebiyet verdi. Bayanların bir çoğu, AK Partiyi eleştiriyorsunuz Ak partiden daha anti demokratsınız, CHP’de bayanlar yok, bayanlar ikinci sınıf olarak görülüyor tarzında sesler yükseldi. Bunun üzerine ilçe başkanı Bülent Sülek listesinin karışık şekilde geldiğini, bu yüzden geldiği şekliyle okuduklarını ve bir art niyetinin olmadıkalrını dile getirse de; Fatih Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Gülay Yedekçi Aslan Divana yürüdü ve burada yaptığınız saygısızlıktır, tek bayan meclis üyesiyim ve grup başaknımız burada kimseyi taktım etmemenizi ve ayrımcılık yapmanız kınıyorum deyince, Bülent Sülek’te Otur yerine senede akıl alacak değilim dedi. Bunun üzerine söylenerek yerine geçen Gülay Yedekçi Arslan salondan büyük alkış aldı. Daha sonra aday tanıtımına geçildi ve tek tek adaylar tanıtıldı. Ellibeş (55) başvurunun olduğu meclis üyesi adaylığı için (10)on’un üzerinde aday adayının tanıtıma kayılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Program sonunda Belediye Başkan aday Adayı İlhan Dabakoğlu rakibi olan diğer aday adayı Uğur Ataş’ın yanına giderek kolundan tutup ilçe başkanının ve diğer adayların yanına götürerek topluca fotoğraf çektirmeleri salondaki havayı yumuşattı. Daha sonra Bülent Sülek yapmış olduğu kısa açıklamasında; “seçime giderken dargınlık olmaz. Bizim bir önyargımız ve planımız yoktu. Aday tanıtımları başvuru sırasına göre okundu. Bundan dolayı bir kırgınlık ve yanlış anlaşılma olmuşsa herkesten özür dilerim. Katılımlarınızdan dolayı hepinizi teşekkür eder, başarılar dileri” dedi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

haber:sivilhaber.com





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024