Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 10970 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2015 - 11:01

CHP Tatih İlçesi Yeni Başkanını Soner Özimer Olarak Seçti

Büyüt
Küçült
CHP Tatih İlçesi Yeni Başkanını Soner Özimer Olarak
İlçe Başkanlığına Soner Özimerin seçilmesiyle yönetimde köklü değişimler bekleniyor.Fatihaktuel.com ekibi olarak yeni başkan ve ekibine başarılar diliyoruz.

 

Zübeydehanım Kültür merkezi salonunda gerçekleştirilen 06.12.2015 tarihli genel kurulda dört aday yarıştı ilçe başkanı Bülent Sülek tekrar seçilmek için aday oldu fakat 95 oy alabildi. Eski ilçe başkanlarımızdan Turan Durmuş 63 oy aldı Meclis üyesi fazıl uğur soylu 82 oy aldı Meclis üyesi Gurup sözcüsü Soner Özimer 128 oy alarak 2015-2017 dönemleri için listesiyle birlikte başkanlığı kazandı. Fatih halkının beklentilerine uygun muhalefet yaparak ilçemizde hayata geçirilmek istenen RANT dönüşüm projelerinde halkımızın yanında yer almasını umuyoruz.   /   Yeni CHP Fatih ilçe yönetiminden acilen beklediğimiz bir hukuk bürosu kurulsun, Burada işstihdam edilecek avukatlar halkımızın mağduriyetlerine çözüm üreterek Fatih belediyesinin ve Akp yönetiminin tahribatlarını önlesin. Bu takdirde 2019 seçimlerinde Fatih belediyesini kazanmak işten bile değil.    /   Çünkü mevcut uygulamalar alabildiğine hukuksuz ve halkı mağdur eden niteliktedir. Halkımız haklarını bilmediği için devlet adı altında Fatih belediyesinin hukuksuzluklarına karşı kendini koruyamıyor   /   Medeni, hukuki şeffalık ile halkımızın yanında olurlarsa bu karanlık günleri daha kolay aşacaklarına inanıyoruz. bizlerde bu mücadelede siyasi düşüncemizi ön plana çıkarmadan CHP muhalefetine bila ücret hizmet edeceğimizi burada taahhüt etmekteyiz.     Arkadaşımız başkan Soner Özimeri başarılı bir dönem geçirmesini diliyoruz   Yeni ilçe Yönetimi Asil: 1-ABDİUSTA Zeliha 2-BEYAZIT VAHDETTİN 3-çİFTÇİ CEMİL 4-DENİZHAN ÖZGE 5-ERDOĞAN AYSEL 6-GENCAL GÖKHAN 7-HACIBAYRAMOĞLU METİN 8-KARACA AZİZ 9-KOÇ KAAN 10-KÜRKÇÜ M.GİZEM 11-NAZLIGÜL YAVUZ 12-ÖZCANLI ZİNNUR 13-ÖZÜDOĞRU HARUN 14-SİNA CEVAT 14-TURAN VOLKAN 15-ZOBU CENK // ///// fatihhaber.com

chp fath kongre,yeni başkan,seçim,soner özimer  chp fatih teşkilat





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024