Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13278 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 11:59

Fatih AK PARTİ SKM ÖZEL HABER

Büyüt
Küçült
Fatih AK PARTİ SKM ÖZEL

Seçimler yaklaştıkça Partilerin ilçe teşkilatlarıda seçim çalışmalarına hız verdi. Fatih ilçesinde en yoğun seçim çalışmasını gerçekleştiren partilerden biride iktidarın Fatih ilçe teşkilat AK PARTİ Fatih teşkilatı oldu.

Seçim süreci münasebetiyle tüzük gereği teşkilat yetkilerinin seçim süresi boyunca seçime yönelik çalışmalar gerçekleştirecek FATİH SKM (SEÇİM KOORDİNE MERKEZİ) Geçtiğimiz günlerde Vatan caddesi Belediye karşısında törenle açıldı. SKM Başkanlığını Tansel Kayanın yürüttüğü Skm Bir ilçe Skm si görünümünden çok il Skm sini andırıyor.

En az 3 seçimdir seçim haberleri yapan fatihaktuel ekibi olarak Fatih ilçemizde ilkkez BUKADAR KAPSAMLI VE ALT YAPILI BİR SKM ile karşılaştık. Fatih ilçe teşkilatının full kadro görev yapmasını sağlayan allt yapısı , seçmen çalışmaları için yapılan proğramların gerçekleştirildiği proğramlama odası , Milletvekilleri için ayrılmış özel bölümler, Bilgi işlem idaresi, Kadınkolları ve gençlik kolları için özel birimler ve daha neler neler.Sadece dikkattimizi çeken tüm bu alt yapıya rağmen haber yayınımızda okurlarımızın SKM ye ulaşması için irtibat telefonu istediğimizde  Herhangi bir Telefon hattının olmadığı bildirilmesi hayret vericiydi.

Tanıtım birim başkanı Şenol Özdemir ve İlçe BaşKanı Ahmed Hamdi Görk ile gerçekleştirdiğimiz SKM çalışmaları hakkında da görüştürk.

Geçen seçimlerde 325460 (ÜÇYÜZYİRMİBEŞBİN)olan seçmen sayısının bu seçimlerde 330 binin üzerine çıktığını bu seçmen sayısı ile istanbul 2. seçim bölgesinde gaziosmanpaşadan sonra 2. sırada olduklarını kaydettiler.Bu seçimde Fatih ilçesinin her mahallesinde  irtibat büroları açacaklarını ifade ettiler.Adrese dayalı seçmen çalışmaları gerçekleştirdiklerini ,ev ziyartelkeri sayısı ve sıklıklarını artırdıkalrını ifade eden Ahmed Hamdi bey ziyaretlerin çok samimi ortamda gaçtiğini ifade etti. Bu seçimde Halkın AK PARTİ ye olan teveccühlerinin dahada artmış olarak gördüklerini ve bunun memnuniyetini yaşadıklarını bildirdiler.Şu an tüm teşkilatın SKM de tüm güçleri ile seçime yönelik olduğunu vurgulayan AHMED HAMDİ BEY iktidar partisi olmalarına rağmen şu an çalışmalarımızı % 5 oya sahip bir parti gibi geçekleştirediğini ifade ettiler.

Sayın genel başkanlarının % 50 oy hedeflerini Fatih için yakalanamaz bir hedef olarak görmediklerinide sözlerine ekleyen AHMED HAMDİ Bey Fatih iarttığını ve lçesinde partilerine üye katılımlarının arttığını ve şuan üye sayılarının 55000 civarında olduğunu belirtti.

Teknikalt yapısı ve kuruluş profesyonelliği ile İstanbul il merkezininde beğenisini kazanan SKM nin diğer ilçeler içinde örnek gösterildiğini bildiren FATİH SKM Tüm gönlümüz ve bedenimizle bu seçimlerde  her iki  Fatihli seçmenin en az bir oyuna talip olduklarını ve bunu başarmak için çalıştıklarını bildirdiler.

Yaklaşan seçim sonuçlarının  Şekillendirilmeye çalışılan Dünya düzenin de  söz sahibi olacak yeni iktidar seçimi olacağını unutulmaması gerekiyor diyor ve şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Fatih aktuel -siyaset/F.E.G FOTO GÖRÜNTÜ CENGİZOF

HABER GALERİ İÇİN LÜTFEN  TIKLAYIN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024