Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5713 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2013 - 15:24

Fatih Belediye Başkanlığına Siirtliler el Attı

Büyüt
Küçült
Fatih Belediye Başkanlığına Siirtliler el
Belediye seçimleri startını veren AK parti ilçe teşkilatı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Halk meclisleri ,üye güncellemeleri ,üyelere kahve dağıtımı gibi faaaliyetlerin yoğun bir şekilde gerçekeştiği Fatih ilçesinde :gönlünde belediye başkanlığı aşkı olanlar bir bir ortaya çıkmaya başladı.Mustafa Demir den önce Fatih ilçe Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Barış Boyacı her yerde Büyük şehir başkan yardımcılığı kartı dağıtarak insanlara göz kırpmaya başladı,

Her ne kadar Şu an ilçe başkanı olsada gönlünde Beleidye başkanlığı yattığını hissettiren AHMET Hamdi  Görkte memeleketlilerinin tüm STK toplantı ve çalışmalareında boy göstermeye başladı ismi cılızda olsa iki siirtlinin daha bu yarışta yer alacağı belirtiliyor.

Fatih AK PARTİ seçmeni ve Fatih lilerin ise siirtli bir belediye başkan adayına sıcak bakmayacağı aşikar.Ahmed Hamdi Görk e teşkilatta yardımcılık görevi yapan isimlerin şimdiden meclis üyeliği sözü aldıkları gelen bilgiler arasında.

Asıl sorun şu Fatih te en az 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa Demirin başkanlığı bırakıp gidecekmiş gibi harekete geçilmesi .Yaptıkları hizmetlerle muhalefet teki seçmenin bile beğenisini kazanan Mustafa Demir Gelecek seçimler için herhangi bir açıklama da bulunmuş değil.

Fatih teki diğer siyasi partiler hem erken olması hemde AK Partinin muhtemel  aday olarak çıkartacağı İstanbul ve Fatih Belediye Başkan adaylarından sonra adaylarını açıklayacakları aşikar .O partilerdede isimler şu an yavş yavaş ortaya dökülmeye başladı.Dünyanın baktıüı İstanbul ve Fatih belediye başkan adaylar partilerin seçim başarısında çok katkı sağlayacağı kesin.

Yaklaşan seçimlerde Muhtarlarında oylanacağı ve bundan dolayı muhtar adaylarınında esnaf ve kahvelerde nabız yoklamaya başladıkları biliniyor.Özellikle uzun süredir muhtarlık yapan ve yaşlandıkları için halk arasında dinlenmesi gerek denen muhtarın karşısında en az 3 aday çıkacağı dillendiriliyor.

Fatih siyaseti hareketlendi . Fatih halkı için hayırlı bir seçim yarışı diliyoruz

Fatihaktuel.COM /SİYASET HABER BİRİMİ

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024