Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6950 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mart 2014 - 12:57

Fatih Mutarlık seçimlerinde adaylar ortaya çıkmaya başladı

Büyüt
Küçült
Fatih Mutarlık seçimlerinde adaylar ortaya çıkmaya
Kocamustafapaşa Mahallesinde seçimler yaklaşırken yeni adaylar mevcut Muhtarın seçilmesini zorlaştıracağa benziyor

 

Yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkanlığı  ve meclis üyeleri adayları konuşulurken muhtar seçimleri arka planda kalıyor.

Bu seçimlerde en az 5 Mahalle muhtarlığı değişeceğe benziyor ,Şehremini mahallesi mevcut muhtarın seçime girmemesi ile mahallede en az 6 muhtar adayı çıkmış durumda.Yunus Güvercin başarılı olacağa benziyor.Diğer sürpriz ise  Kocamustafa paşa mahallesi muhtarlığında olacak gibi.Mevcut muhtar ADEM AKDEMİR 'e karşı 5 aday çıkmış durumda bunlardan Seçilmeye en yakını GÖKHAN ÇAĞLAR gibi gözüküyor.

Mahalle nüfus yapısına göre çalışma sürdüren Gökhan bey Muş ,Sason,Batman kökenli vatandaşların   teveccühünü almışa benziyor.Azınlıkta olsada Ermeni ve Rum kesiminden de teveccüh artıyor.

 

Biyografi & Adaylık

20.01.1975 İstanbul Kocamustafapaşa Doğumlu olup Malatyalı’dır.

Kocamustafapaşa semtinde doğmuş; İlköğrenimini Mehmet Akif Ersoy ilk öğretim okulu, Orta Öğrenimi Kocamustafapaşa lisesinde tamamlamıştır.

11 Yaşında çalışma hayatına profilo teknik servisinde başlamış ve okul dönemini hem okul; hem de iş hayatı ile birlikte sürdürmüştür.

Askerliğini kıbrısta tamamladıktan sonra Tekstil sektöründe iş hayatına atılmış ve giyim imalatı üzerine faaliyetler de bulunmaktadır.

15 Senelik mutlu bir evliliğin meyvesi olan 1 Kız 1 Erkek çocuğu bulunmaktadır.

Yaşantısını doğduğu günden beri Kocamustafapaşa semtinde sürdüren Gökhan ÇAĞLAR; doğduğu semte faydalı olabilmek ve bazı şeyleri değiştirebilmek adına doğduğu ve büyüdüğü semtimizde Muhtarlığa adaylığını açıklamıştır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024