Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4308 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Temmuz 2014 - 14:09

Fatihte kumar baskını

Büyüt
Küçült
Fatihte kumar
› GÜNCEL Haberleri › Fatihte kumar baskını haberi

Fatihte kumar oynatıldığı ihbarı üzerine ruhsatsız olarak faaliyet gösteren işyerlerine operasyon düzenlendi. Operasyon anı polis kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

iha Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler, Fatihte ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenledi. Yapılan baskında 1 adet tombala makinesi, 700 adet tombala pulu, 50 adet tombala kartı, 90 adet tombala topu, 2 adet LCD televizyon, 1 adet kamera ve 470 TL para ele geçirildi. Kumar oynayan toplam 50 kişi hakkında idari işlem, kumar oynanması için yer ve imkn sağlayan 1 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı. Ruhsatlı olarak faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan denetimlerde ise 2 deste oyun kğıdı ve 450 adet oyun pulu ele geçirilirken, kumar oynayan toplam 4 şahıs hakkında idari işlem, kumar oynanması için yer ve imkn sağlayan 1 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı. Öte yandan, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 3 ayrı işyerinde yapılan denetimlerde ise aranma kaydı bulunan 3 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

 






Önceki Haber:
Trafikte IŞİD çıkarmalı otomobil şoku Sonraki Haber:
Cansu Dere sözleşme yeniledi!



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024