Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6722 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2015 - 12:19

Fazıl Uğur Soylu, CHP Fatih İlçe Başkanlığıa adaylığını açıkladı

Büyüt
Küçült
Fazıl Uğur Soylu, CHP Fatih İlçe Başkanlığıa adaylığını
CHP Fatih ilçesinde genel kurula yaklaşırken adaylar adaylıklarını ilan etmeye başladı

Fatih CHP Belediye Meclisi in aktif üyesi Fazıl Uğur Soylu CHP Fatih İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Fazıl Uğur Soylu un adaylık açıklaması şöyle:

Değerli arkadaşlarım, Bilindiği üzere ülkemizin siyasi geleceği AKPnin gerici hukuksuz yalan ve talan politikalarıyla adeta ipotek altına alınmıştır.

Bu gerçeklik partimize bu güne kadar olduÄŸundan daha ciddi, mücadeleci muhalefet görevi vermektedir. Ancak bu güne kadar ilçemizde bu muhalefet anlayışını tam olarak gerçekleÅŸtiremediÄŸimiz aÅŸikârdır.

Fatih Halkı tarafından tevdi edilen kamu görevini; 
aldığım vatan ve cumhuriyet sevgisi ile büyük önder Mustafa Kemal ATATÜR ÜN çizdiği yolda yılmadan devam ederek, gelecek nesillere muasır medeniyetler seviyesinde yaşanabilir, demokrasinin tüm kurum ve kurallarının işletildiği; eğitimde, sağlıkta fırsat eşitliğinin sağlandığı, insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı bir Cumhuriyeti devretmeği, adaletsizliklere ve hukuksuzluklara karşı direnmeyi ve haksızlıklar karşısında susmamayı kendime şiar edindim.

Bilgi, tecrübe ve inançla yapmakta olduğum muhalefet belediye meclis üyeliği görevinin yanında CHP FATİH İLÇE BAŞKANLIĞI görevini en iyi şekilde yerine getirmek amacındayım.
Burada sizlerin huzurunda yeni dönem CHP FATİH İLÇE BAŞKANLIĞINA aday olduğumu ilan ediyorum.
Yaptığım çalışmalar, verdiÄŸim siyasi ve hukuki mücadeleler, Ä°lçe Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Ä°lçede kurulacak Ä°htisas Komisyonları, Mahalle Birim Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve Örgüt Ãœyeleri ile birlikte uyum, sevgi ve saygı çerçevesinde yapacaklarımın teminatıdır. 

Yetki verin bilgimizi, tecrübemizi ve enerjimizi Fatih Ä°lçesi için harcayarak Partimizi Ä°KTÄ°DARA TAÅžIMANIN ALT YAPISINI Ä°NÅžA EDELÄ°M…

Ayrıca İlçemiz AKPnin haksız, hukuksuz imar planlarının tehdidi altındadır. Bu tehditlerin bedelini gelecekte burada yaşayan halk ödeyecektir. Bu nedenle bundan sonra oluşacak yönetimlerin bu konuda bilinçli, bilgili planlı, programlı hareket etmesi ve bu konuda ısrarcı kişilerden oluşması gerekmektedir. Bu konuda da ben ve yönetimim bilgi ve tecrübelerimizle en iyisini yapacağımıza emin olmanızı isterim.

AMACIMIZ... CUMHURÄ°YET DEVRÄ°MLERÄ°NÄ° KORUMAK, 2019 GENEL VE YEREL SEÇİMLERÄ°NDE BAÅžARIYI YANÄ° Ä°KTÄ°DARI YAKALAMAKTIR…

BURADAN DÄ°ÄžER BAÅžKAN ADAYLARIMIZA DA BAÅžARILAR DÄ°LERÄ°M. 

İlçemizde yapacağımız Demokrasi yarışını CHPli olmanın ahlak anlayışıyla bizlere ve Fatih Örgütüne yakışır seviyeli bir şekilde gerçekleştirmeğe kararlıyım.

Fatih Örgütünün seçtiÄŸi Mahalle Birim Delegelerinin vereceÄŸi kararı saygı ile karşılayarak tarafıma görev verildiÄŸi takdirde en iyi ÅŸekilde yerine getireceÄŸime kimsenin şüphesi olmasın. 

Benim dışında başka bir adaya görev verildiği takdirde aynı vakur ve azimle birlikte çalışacağımı sizlerin huzurunda beyan ederim.

Ben ve yönetimim bütün ilçe örgütünü birleştirecek, karar süreçlerine bütün partililerimizin katılacağı tabandan yönetime ulaşan bir sistemi hayata geçireceğiz.

Mahalle birim başkanlığı, kadın ve gençlik kolları ile birlikte, uyum içinde sadece seçim dönemlerinde değil hayatın her anında sorumluluk duygusuna sahip, halka öncülük eden, örgütleyen, kişileri eğiten, bilinçlendiren, çevresinde olup bitene duyarlı olmalarını sağlayan programları yapıp uygulayabilen bir İlçe Yönetimi oluşturacağız.

Önemli olan partimize en iyi hizmeti verecek baÅŸkan ve yönetimlerin seçilmesidir. Bizde bu nedenle sizlerin teveccühünüzle bu göreve talibiz ve hazırız. 

Hepinize Adaylığımı açıkladığım toplantıya katılıp beni yalnız bırakmadığınız için teÅŸekkür ederim. 
Saygılarımla

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024