Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8603 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ağustos 2013 - 18:16

İLHAN DABAKOĞLU. CHP Fatih te 2. aday adayı

Büyüt
Küçült
İLHAN DABAKOĞLU. CHP Fatih te 2. aday
CHP FATİH’TE İKİNCİ ADAY İLHAN DABAKOĞLU. İLHAN DABAKOĞLU CHP FATİH BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Fatih CHP’de hareketli günler devam ediyor. İki hafta önce ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek Fatih Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olan Uğur Ataş’ın ardından bugünde eski ilçe Başkanı M.İlhan Dabakoğlu Fatih Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olduğunu açıkladı.

haberin videosu için tıklayınız.

         CHP Fatih ilçe merkezinde gerçekleştirilen başvuru treninde çok sayıda partili, milletvekilleri, meclis üyeleri,  muhtarlar, sivil toplum kuruluşunun ve yerel basının temsilcileri katıldılar. İlhan Dabakoğlu’nun başvurusunu ilçe başkanı Bülent Sülek aldı. Bülent Sülek yapmış olduğu konuşmasında; çok değerli başkanımız M.İlhan Dabaoğlu’nun Belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklaması ve başvuruda bulunması bizleri fevkalade memnun etmiştir, kendisinin ilçe başkanlığı döneminde beş yıl kendisiyle çalışma şerefini elde ettim. Kendisinin, o dönemlerdeki çalışmalarını bizler şahidiz ve her zaman takdirle yâd ediyoruz. Bu vesile ile kendisine başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum dedi.

          Daha sonra söz alan M. İlhan Dabakoğlu yapmış olduğu konuşmasında;
“Sayın Milletvekilleri, partimizin değerli yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının değerli başkan ve yöneticileri, Fatih’in çok değerli muhtarları, Cumhuriyet halk partisinin değerli örgüt emekçileri, değerli basın mensubu arkadaşlarım,  çok değerli hanımefendiler beyefendiler sözlerime hepinize saygı ve sevgi sunarak başlamak istiyorum” dedi.

Dabakoğlu, “ Ağustos ayının bu sıcak gününde bizleri yalnız bırakmayıp birlikteliğimize katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım. Kuruluşumuzdan bugüne dek ilçe örgütümüzde görev almış,  katkıda bulunmuş, emek sarf etmiş tüm CHP örgütüne başta ilçe başkanları olmak üzere hepsine teşekkürü bir borç biliyor ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

          Değerli arkadaşlarım sizlere çok kez hitap ettim. İtiraf ediyorum, bugünkü heyecanım o günlerden çok daha fazladır. Zira sizlerle beraber olmak CHP’nin başarıları için çalışmak bana hep heyecan vermiştir. İlçe başkanlığından ayrıldıktan sonra zaman zaman seçim sürecinde hekim olarak çalışmalara katılmış, dönemin kadın kollarının organize ettiği diş tarama etkinliklerini Fatih ilçemizde başarıyla sürdürmüştük.

           İlhan Dabakoğlu, “Değerli arkadaşlarım;  hayatım boyunca YA OLDUĞUM GİBİ GÖRÜNDÜM, YA DA GÖRÜNDÜĞÜM GİBİ OLDUM.  Bugün yapacağım açıklamalara istinaden şahsıma ilgili detay bilgileri öğrenmeniz uygun olur düşüncesi ile öz geçmişimi paylaşacağım” dedi.  Altı senelik Fatih’te geçirdiğim öğrencilik yıllarımdan sonra 24 senedir Fatih’te aynı adreste diş tabibi olarak çalışmakta ve Fatih’te ikamet etmekteyim.  Bu zaman zarfında binlerce hastamı tedavi eden, bir partili arkadaşınız kardeşiniz, ağabeyinizim. Eşim İstanbul sağlık müdürlüğünde uzun yılar hekimlik, idarecilik yaptıktan sonra şu anda Fatih 11 No’lu ASE’de aile hekimi olarak çalışmaktadır. Oğlum serbest çalışan Yüksek inşaat mühendisi, gelinim yüksek mühendis,  Kızım özel bir bankada yönetici, damadım özel bir şirket yöneticisi, her ik aileden de birer kız torunum var.  Siyasi hayatım boyunca bana destek veren başta eşim olmak üzere çekirdek aileme huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Geçmişim geleceğimin teminatıdır sloganıyla yola çıkıyoruz. Çünkü geçmiş dönemlere ait mzimzide hesap veremeyeceğimiz hiç bir şey yoktur.  Çalışmalarımız yıllarca örgütümüz ve halkımız tarafından takdir görmüştür.
Değerli arkadaşlar, siyasi anlayışımda ki ilkem hekimlik mesleğimde olduğum gibi insan sevgisi üzerine kuruludur. Bin ilke CHP’nin ana ilkesi ve vazgeçilmez ana kuralıdır.  Hekimliğin ve siyasetin ana sermayesi insandır.  İnsana insanca muamele etmek insanlık görevdir.  Bu nedenle; din, dil, ırk, cinsiyet, renk ve etnik kimliği ne olursa olsun herkes bizim için insandır ve eşittir.

           Dabakoğlu , “Yüreği insan sevgisi ile yoğrulmuş CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışma prensipleri, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve demokrasi anlayışını örnek alarak siyasi hayatımı devam ettirmekteyim.  AKP Hükümetinin yanlış politikaları neticesinde Türkiye’yi Ortadoğu bataklığın sürükleyen, Güneydoğu sorunlarına nasıl çözüm bulacağını bilemeyen, tüm komşularımızla bizleri sorunlu hale getiren, ülkemizde kurtuluş yıllarındaki en zor günlerde sahip olduğumuz tüm değerleri satan AKP hükümetine dur demenin zamanı çoktan gelmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin geçirmekte olduğu tehlikelere karşılık her zaman Milli bir politika izleyen sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu halkımız tarafından takdir edilmekte, önümüzdeki seçimlerde partimizin başarılı bir netice ile taçlandıracağına inanıyoruz.  Bu yüzden artık her yerde her kesimde her ortamda direnişe geçme zamanıdır “ dedi.

          Çocuklarımıza, torunlarımıza laik, cumhuriyetçi, Atatürk düşüncelerine sahip, demokrasiye inanmış, bir Türkiye bırakmak için mücadelemizi sürdürmek zorundayız. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymalıyız. Aksi takdirde yaşam şeklimize, giyim tarımıza, içtiklerimize, yapacağımız çocuk sayısını belirlemeye cüret edecek kadar özelimize karışan AKP hükümetine karşı görevimizi yapmamış oluruz.


Değerli arkadaşlarım; AKP hükümetinin iktidarı dönemindeki olumsuzlukları, Türkiye’ye verdikleri zararı, gerek iç ve gerek dış işlerindeki sorunlarımızı birkaç saate sığdırarak anlatmak mümkün değil. Zaten çoğunuz en az benim kadar bunların bilincindesiniz.  Onun için onların yaptıkları değil, bizim ne yapacağımı önemeli.

Bizler halkımıza karşı dürüstüz hep öyle kalacağız
Eşitiz ve hep eşit kalacağız
Adil olacağız ve adalet dağıtacağız
Sempatik davranacağız
Beklentisiz hizmet sunacağız
Saygın olacağız
Emekten yana olacağız
Paylaşımcı olacağız. Ancak bu paylaşım AKP zihniyeti gibi yetimin hakkını paylaşmak, ihale paylaşmak, hisse paylaşmak, peşkeş paylaşmak olmayacaktır.

Bizler CHP olarak;
Sorunları paylaşacağız
Çözümleri paylaşacağız
Yetkileri paylaşacağız
Başarıları paylaşacağız
Etkinlikleri paylaşacağız
Hüzün ve mutluluğu paylaşacağız
Çünkü biz büyük bir aileyiz. Çünkü CHP’yiz” dedi.

Bu bilgiler ışığında huzurunuzda 2014 Mart Yerel seçimlerinde CHP Fatih belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Örgütümüzün, il ve ilçe başkanlığımızın, genel merkezimizin takdirleri ile aday olursam Fatih Belediye Başkanlığı seçimlerinde Eminönü örgütünün Fatih’le birleşmesi ile kazanılan sinerji ve güç ile sizlerle beraber çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak sloganıyla Fatih halkının karşısına çıkacağız.
Yaşasın CHP
Ne Mutlu CHP’liyim diyene
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım
Esen kalın diyerek konuşmasını coşkulu alkışlar arasında tezahüratlarla  sona erdirdi.

haber kaynak sivilhaber.com





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024