Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 15403 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2013 - 09:08

MHP FATİH BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI ÇETİN ATALAY KİMDİR

Büyüt
Küçült
MHP FATİH BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI ÇETİN ATALAY

1959 yılında Trabzon da doğdu ,ilkokulu Fatih taşmektepte okudu,ortaokul ve liseyi Özel Fatih Erkek Lisesinde tamamlayan Atalay eğitimine Atatürk Eğitim fakültesinde devam etti.
Çetin Atalay Lise döneminde Milli Türk Talebe Birliği orta öğretiminde başladığı sosyal faaliyetlerine Fatih MHP Gençlik kolları ,Atatürk eğitim fakültesi ve Ülkücü esnaf ve sanatkarlar derneğinde aldığı görevlerle sürdürdü. Askerlik görevini bugünkü Fatih ilçesinde tamamlayan Atalay ,Fatih de ticaret yaşamını hüsnü hat örneklerini sedef ile uygulayarak sürdürdü ve yurt dışında birçok eseri ilgi gördü .Seksenli yılların sonunu Kuzey Kıbrıs ta iş hayatına atıldı,spor kompleksleri yapıp işletti.K.K.T.C de de siyasetten kopamadı, Kıbrıs Ülkü Ocakları genel sekreterliği görevinin yanında Kıbrıs siyasi yaşamına her zaman yön verebilen Karadeniz Kültür Derneğinde üç dönem genel sekreterlik görevini sürdürdü.Arkadaşları ile kurduğu Yeni Demokrasi Partisinde kurucu başkanlık görevi esnasında partisini, K.K.T.C de üç hilali temsil eden Milliyetçi Adalet Partisi ile birleştirdi ve genel başkan yardımcılığı görevine getirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024