Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7597 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2013 - 18:16

SAADET 1001 Fatihli çocuğu sedvindirdi.

Büyüt
Küçült
SAADET 1001 Fatihli çocuğu
Saadet Partisi Fatih İlçe Gençlik Kolları Fatihli 1001 çocuğa bayramlık elbise dağıttı. Bu yıl beşincisi düzenlenen şölene Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu da katıldı.

He yıl 1001 çocuğu Bayram öncesi giydiren Saadet Patisi Fatih İlçe Gençlik Kolları, bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Fatih Spor Kompleksi’nde yapılan “1001 Çocuk Giydirme Şöleni ”ne Saadet Partisi Fatih İlçe Başkan Muzaffer Serenli, İstanbul İl Başkan Yardımcılarından Mustafa Kaya, Yaşar Kangel ve Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu da katıldı.

Hüseyin Goncagül’ün sunduğu programda İbiş karakteri ile çocuklar eğlendirilirken, çeşitli oyunlar oynandı. Ayrıca illüzyon ve kukla gösterisiyle çocuklar unutulmaz bir eğlence yaşadı.

Programda büyük bir sürpriz de yaşandı. Salonda bulunan bütün çocukların üzerinde “ Başkanımızı Seviyoruz: Lütfi Kibiroğlu “ yazısı bulunan tişörtler vardı.

Fatih İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Bakşiş, yaptığı konuşmada bu yıl şölenin beşincisini yaptıklarını ve Allah izin verirse Fatihli çocuklara her yıl bayram sevinci yaşatacaklarını söyledi.

Ardından Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı Muzaffer Serenli, çocuklara ve ailelerine seslendi. Saadet Partisi’nin hizmet odaklı çalıştığını söyleyen Serenli, çocuklara bayramlık elbise dağıtımının yanı sıra Ramazan ayında Fatih’te 4 ayrı noktada 105 bin kişiye iftar yemeği dağılmış olacaklarını söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın selamlama konuşmasının ardından Saadet Partisi Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu şölene katılan ailelere ve çocuklara seslendi. Saadet kadrolarının “halka hizmet Hakk’a hizmettir” bilinciyle çalıştığını söyleyen Kibiroğlu, çocuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu söyledi. Yeni neslin hem maddi hem de manevi olarak kalkınması gerektiğini söyleyen Kibiroğlu, inşallah Milli Görüş Belediyeciliğinin Fatih’te işbaşına geleceğini ve bu maddi ve manevi kalkınmanın sağlanacağını söyledi. Kibiroğlu tüm çocuklanın ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

Programın sonunda Lütfi Kibiroğlu’nun etrafını saran çocuklar, Kibiroğlu’na büyük ilgi gösterdi. Lütfi Kibiroğlu da bizzat çocuklara bayramlıklarını dağıttı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024