Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6887 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 12:50

İstanbulda 1 Mayıs a elektrik kesintisi

Büyüt
Küçült
İstanbulda 1 Mayıs	a elektrik
Fatih, Eyüp, Küçükçekmece, Şişli ve Esenyurtun bazı bölgelerinde 1 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞden yapılan açıklamaya göre, tesis yatırım, bakım ve onarım nedeniyle Fatihin Kocamustafapaşa Mahallesi in Koca Mustafapaşa, Kuva-yi Milliye caddeleri ile Şehit Turan Topal, Berber Şefik, Emirler Çeşmesi, Kader, İzci Türk, Şırlayan, Cambaziye Mektebi sokaklar ve civarına saat 15.00-19.00 arasında elektrik verilemeyecek.

Fatih e Süleymaniye Mahallesi in Tesbihçi, Ağızlıkçı, Mangalcı, Şahande sokaklar ile İsmetiye Caddesi ve civarı saat 10.00-14.00, Mevlanakapı Mahallesi in Mevlana, Küçük Saray, Yayla caddeleri ile Hasırcı Melek, Necef, Asmalı Aktar, Katip Murta Cami, Çorlulu Alipaşa, Masar Efendi, Kaşıkçı Mektebi, Şeyh Celal sokaklar ve civarı saat 19.00-22.00, Taya Hatun Mahallesi in Bezciler, Celal Ferdi Gökay, Sultan Mektebi, Aynacılar, Kılıçlar, Mahmutpaşa, Raştıkçı sokaklar ve civarı saat 09.00-12.00 arasında elektrik alamayacak.

Eyüpün Defterdar Mahallesi Fıçıcılar ve Samancılar sokakları ile Otakçılar ve Eyüp Bulvarı caddeleri ve civarında 08.30-19.30, Küçükçekmecede Kartaltepe Mahallesi in Özbey, Dilek, Hisar, Tezcan, Değer, Ayla, Yalçın, Karadeniz, Şirin, Güler sokakları ile Köyümkent Blokları 08.00-18.00 saatlerinde, Şişlide 19 Mayıs Mahallesi in 19 Mayıs Caddesi ile Şeker, Yaşar Doğu, Mumcu, Al Karanfil, Dr. Hüsnü İsmet Öztürk, Hamit Kaplan sokaklarına 09.00-15.00 saatlerinde elektrik verilmeyecek.

Esenyurt a ise Atatürk Mahallesi in Saka, Kendir, Papağan sokakları ve civarında 08.00-18.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024