Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11683 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mart 2015 - 13:01

TAYGİAD 1. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Büyüt
Küçült
TAYGİAD 1. Olağan Kongresi
Tarihi yarımadada aktif olarak faaliyet gösteren 22 dernek ve oda, Tarihi Yarımada Girişimci İş Adamları Derneği (TAYGİAD) adı altında bir araya gelerek dernek oluşturdu.

1. Olağan Kongresinin Fatih Ali Emiri Kültür Merkezinde düzenleyen Kurucu Dernek Başkanı Yusuf Yetişgin açılış konuşmasında davetlilere seslendi:

İstanbulun tarihi ve kültürel önemine vurgu yapan Yetişgin, kentin Türkiyenin en eski ve köklü kurumlarını barındırdığını söyledi. Yetişgin, derneğin oluşumunda farklı kurumların varlığını önemsediklerini anlatarak, Bu mirası yurt içi ve yurt dışı platformlarda duyurmaktan gurur duyacağız. Bu çalışmalarda bize destek olan kurum ve kişilere teşekkür ediyorum dedi.

Yetişginin konuşmasından sonra derneğin ilk kongresi için divan kurulu seçimi yapıldı. Geçici yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından tahmini bütçe hakkında bilgiler verildi.

Kongre divanına sunulan listenin oylanmasıyla Yusuf Yetişginin listesi oy birliğiyle dernek yönetimine seçildi.

Tarihi yarımadada faaliyet gösteren derneklerin birleşmesiyle kurulan TAYGİAD, bünyesinde 6 bine yakın iş adamını barındırıyor. FAGİDER, Sahaflar Çarşısı Derneği, Nuru Osmaniye Derneği, Çiçekçiler Derneği, Tahtakale Derneği, Kadınlar Pazarı Derneği, Sirkeci Derneği, Sultanahmet Derneği, Hocapaşa Derneği, Mahmutpaşa Derneği, Mısır Çarşısı Derneği, Kapalıçarşı Esnafları Derneği, İstanbul  Kuyumcular Odası, Kumkapı Balıkçıları Derneği ve Kamuderin aralarında bulunduğu 22 dernek, TAYGİADın kuruluşunda yer alıyor.

Toplantıya, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ve Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suver de katıldı.

TAYGİAD Yönetim Kurulu Listesi şöyle:

1- Yusuf Yetişgin

2- Hasan Fırat

3- Atilla Saraç

4- Avni Ongurlar

5- Ayla Erdim

6- Aziz Akbulut

7- Beşir Sancar

8- Bülent Eraslan

9- Çetin Palancı

10- F.Kaan Koç

11- Kemal Duranoğlu

12- Mahmut Öztop

13- Naci Polat

14- Muhlis Okkıran

16- Nedim Altun

17- Nuray İşler

18- Nuh Çetinsaya

19- Ömer Başıbüyük

20- Tuğrul Dirier

21- Abdurrahim Karahan

esnafbulteni.com





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024