Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5925 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 00:03

Temizlik yaptıkça evden ceset çıkıyor!

Büyüt
Küçült
Temizlik yaptıkça evden ceset

 

Fatih Balat Mahallesinde Kiremit Caddesi, KöroÄŸlu Sokak üzerindeki 4 katlı binada 10 Åžubat 2015te yangın çıktı. Ä°tfaiye ekiplerinin yoÄŸun çabası sonucu yangın söndürüldü.   Ä°ddialara göre, geçtiÄŸimiz ÇarÅŸamba günü ev sahibi Mukaddes Alan, temizlik yapmak için yanan binasının ikinci katına geldi. Temizlik sırasında molozların altında erkek cesedi olduÄŸunu fark etti, durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından yanmış erkek cesedini Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

YÄ°NE CESET ÇIKTI   Mukaddes Alan bugün saat 11.00 sıralarında yine temizlik yapmak için aynı daireye geldi. Temizlik yapan Mukaddes Alan, yine molozların altında bir erkek cesedi daha buldu. Polisi arayarak durumu anlattı.     Edinilen bilgiye göre, evin Ramazan Aytaç adlı kiÅŸi tarafından kiralandığı ve evde kahvehanede çalıştıkları ileri sürülen Enes KeleÅŸ ve Ferhat Alkan isimli iki gencin oturduÄŸu, bu kiÅŸilerin ailelerinin de yangından bir kaç gün sonra polise kayıp müracaatında bulunduÄŸu belirtildi. Ä°lk erkek cesedinin çıkmasının ardından Adli Tıp Kurumunda ailelerden DNA örneklerinin de alındığı belirtildi.     Ev sahibi Mukaddes Alan, Biz evi Ramazan Aytaça kiraya vermiÅŸtik. Evde iki genç oturuyordu. Sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın sırasında evden bir kaç kiÅŸinin kaçtığını gördüm. Gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. ÇarÅŸamba günü evde temizlik yapmak için gittim. Molozların altında yanmış erkek cesedi buldum. Polise bildirdim. Bugün tekrar yine temizlik için geldim. Aynı dairede baÅŸka bir erkek cesediyle karşılaÅŸtım. Belki bakılsa baÅŸka cesetlerde çıkabilir dedi. 

 

Ä°TFAÄ°YE ÖLÃœ YOK RAPORU HAZIRLAMIÅž   Mukaddes Alanın eÅŸi Mustafa Alan ise, 40 gün önce yangın çıktı. Bina tamamen yandı. Biz evde temizlik yaptıkça evden ceset çıkıyor diye konuÅŸtu.   Ä°tfaiyenin yangında kimsenin ölmediÄŸi yolunda rapor hazırladığı öğrenildi. VatandaÅŸlar, polisin ve itfaiyenin ihmali olduÄŸunu söyledi. 
DHA-Süleyman KAYA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024