Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 9554 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2013 - 11:25

Türkiye Değişim Hareketi’nin İstanbul İl Gençliği Fatih ilçesini ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
Türkiye Değişim Hareketi’nin İstanbul İl Gençliği Fatih ilçesini  ziyaret
Liderliğini Mustafa Sarıgül’ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin İstanbul İl Gençliği Fatih İlçesini ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında sitemize açıklamalar yapan Tdh İstanbul  İL Gençlik Başkanı Umut Gezici,  “Halkımıza Genel  Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün selamlarını ilettik, onlar da bize sevgiyle karşılık verdiler.” dedi.  Türkiye Değişim Hareketinin ötekisi olmadığını ve hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksin herkesi kucakladıklarını söyleyen Gezici, kendisinin de Fatih’li olduğunu ekleyerek Fatih halkına teveccühleri için teşekkür etti.

İstanbul’un 39 ilçesini dolaşacaklarını ve ülkemizdeki en büyük sorunun sevgisizlik olduğunu söyleyen   Gezici , Türkiye Değişim Hareketi iktidarında herkesin mutlu olacağını belirtti.

HABER FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

 

Umut Gezici  Kimdir:

 

Fatih, Kocamustafapaşa doğumlu olan İl Gençlik  Başkanımız Sn. Umut Gezici ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Muğla Üniversitesi’nde İnşaat üzerine gerçekleştirmiştir. Eğitimi süresinde 11 yılı alt yapı ve amatör, 6 yılı profesyonel olmak üzere 17 yıl aktif olarak spor yapmıştır.

 

Eğitim hayatını bitirdikten sonra ailesinin köklü ve tanınmış olduğu Fatih ilçesinde  başladığı ticari hayatına devam ettirmektedir.

 

Eğitim hayatı boyunca Muğla Üniversitesi Öğrenci Temsil Kurulu Başkanlığı  da içinde bulunmak üzere birçok sosyal toplulukta aktif görevler üstlenmiştir.  Fatih Atatürkçü Düşünce Derneği Kuruculuğu ve çeşitli sosyal yardım faaliyetlerinde bulunmuştur.

 

2009 yılının Eylül ayında Türkiye Değişim Hareketi  Fatih İlçe Teşkilatında siyasete atılmış ve Fatih İlçesi Teşkilat Başkanlığı  görevini sürdürmüştür.

 

Sayın Umut Gezici Kasım 2011’den itibaren Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Gençlik  Başkanlığı görevini yürütmektedir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024