Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13716 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2014 - 16:21

Vatan Caddesi Migros ve etrafındaki arazi Otel Oluyor

Büyüt
Küçült
Vatan Caddesi Migros ve etrafındaki arazi  Otel
Uzun zamandır dillendirilen ,bir çok kez projelendirilerek iptal edilen Vatan caddesinin en değerli alanı Turizme Hizmet adı altında Otel Projesi olarak 3 eylül Fatih meclisinde onaylandı.

 

Daha önceleri AVM olarak düşünülen alan Fatih ilçesinin bu kadar devasa bir Avm yi kaldırmıyacağı düşüncesi projeden vaz geçilmişti.Migros ,burgerkinginde yıkılararak şu anki havuzlu park köşesine kadar yapılması planlanan 5 katlı tek bloklu devasa otelin kime ve kimler için projelendirildiği merak konusu.

Ayrıca planlanan arazide daha önce kayda girmiş ve şun olmayan camii ve külliyeninde yer aldığı ,hazine,vakıf,gibi kurumve kuruluşların da arazide pay sahibi olduğu biliniyor.

Fatih Meclisinde olağanca kuvvetli ve bilimsel itirazlarla karşı duruş sergileyen CHP Meclis üyelerine rağmen meclisten geçen proje yakında netlik kazanmaya başlıyacak.

CHP Fatih Meclis üyesi Soner Özimerle yapmış olduğumuz Telefon görüşmesinde bu olayın  Ak Parti Fatih belediyesinin en göze batan ,pervasız bir işlemi olduğunı söyleyerek konu ile ilgili dosya ve belgelerin basına ve Türk halkına sunulacağını dile getirdi.

Sıcak bir gündem olan konu ile ilgili geniş haberimiz çok yakında gazete ekranınızda olacak.

Fatih Meclisindeki karar ve itirazların videosu için tıklayınız.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024