Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 14617 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2016 - 17:17

Vatan Kavşağı şehir parkı ve otopark yapılacak

Büyüt
Küçült
Vatan Kavşağı şehir parkı ve otopark
Fatihhaber.com haber sitesinin yayaınladığı habere göre 8 dönümlük Vatan Cad. Migros alanı 1844 adanın tamamı şehir parkı oluyor, Zemin altına dört katlı otopark yapılacak

Habrein detayı:

Adnan Menderes bulvarı,  Migros  (Vatan Cad.) 1844 ada ,deprem sonrası sığınma alanı olarak belirlenen, eski lunapark alanının imara açılma kararı iptal edildi.   PARK-OTOPARK PROJESİ KABUL EDİLDİ   Fatih Belediyesinin meclis toplantısında bölgenin yeni park alanı ve yeraltı otoparkı teklifi oy birliğiyle kabul edildi. 
1844 adanın bir kısmı Vakıfların, İBB Başkanlığı ve Metal yapıya ait, Metal yapı sahibi Ömer Saçaklıoğlu a mevcut arsasına muadil başka alandan otel arsası verilerek takas edileceği söyleniyor.

  Deprem toplanma alanına İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaşın damadı Metal Yapı Konut Şirketinin sahibi Ömer Saçaklıoğlu 5 katlı otel, konut ve tarihi bir caminin restorasyonunu yapacaktı   / /   DAHA ÖNCE SÖZKONUSU ALANA TURİSTİK TESİS OTEL YAPILACAKTI   HABERİN tAMAMAI iÇİN tıklayın



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024