Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7978 kez okundu. | Fatih Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2018 - 15:32

Yeni Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver oldu

Büyüt
Küçült
Yeni Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver
Mustafa Demirin milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından Fatih Belediyesi de yapılan seçimde yeni başkan Hasan Suver oldu.

Fatih Belediye Meclis üyeleri, yeni başkanı seçmek için Meclis Salonu da olağanüstü toplandı. 25i AK Partili 12si CHPli olmak üzere 37 üyesi olan Fatih Belediyesi de başkan seçimi işlemleri başlatıldı.

CHP in aday göstermediği ve meclis üyelerinin katılmadığı toplantıda, AK Partili üyeler Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekili Hasan Suveri aday gösterdi.

Seçimin ilk iki turunda 25 meclis üyesinin oyunu alan Suver, üye tam sayısının üçte iki çoğunluğunu bulamadığı için üçüncü tur seçim gerçekleştirildi.

Üçüncü turda Suver, yine 25 meclis üyesinin oyunu alarak üye tam sayısının salt çoğunluğunu elde ederek Fatih Belediye Başkanlığına seçildi.

/

Önümüzde zamanın kısa, işin çok ve yükün ağır olduğu bir süreç var

Seçim sonucunun açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yapan Suver, Fatihe hizmet etmemin onur verici olduğunu söyledi.

Bundan sonra önümüzde zamanın kısa, işin çok ve yükün ağır olduğu bir süreç var diyen Suver, bu kısa sürede az lafla çok işle Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın hedef gösterdiği yüzde 60 oy seviyesine ulaşacaklarını kaydetti.

Suver, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek Sözün az işin çok olduğu bir zamandayız. Bu sonucun Fatih ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. dedi.

Konuşmanın ardından Başkanlık makamında düzenlenen törenle eski Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, görevini Suvere devretti. Devir teslim törenine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile çok sayıda partili katıldı.

Fatihaktuel ailesi olarak  Seçimin Fatih Halkına Hayırlı olmasını diliyor.Hasan Suver Beye Başarılar Diliyoruz

Hasan Suver Kimdir?

Sürmenede 1961 yılında doğan Hasan Suver, ilk ve ortaokulu Trabzonda, liseyi Samsunda okudu. Suver, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.

Fatihe 1979 yılından beri siyaset yapan Suver, AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı ikinci kurucu üyesi oldu. 2004eki yerel seçimlerde Fatih Belediyesi meclis üyesi seçildi.

3 dönemdir belediye meclis üyesi olarak görev yapan Suver, Belediye Başkan Yardımcılığı ile Belediye Meclis Başkanlığı ve Fatih Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerini üstlendi.

Hasan Suver, evli ve üç çocuk babasıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024