Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1711 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2019 - 11:26

Fikirtepe'de feci yangın! Ölü ve yaralılar var

Büyüt
Küçült
Fikirtepede feci yangın! Ölü ve yaralılar
Kadıköy Fikirtepe'de 3 katlı bir binada çıkan ve 3 binaya daha sıçrayan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fikirtepe Mahallesi Özbey Caddesi'nde bulunan kentsel dönüÅŸüm için boÅŸaltılmış 3 katlı binada yangın baÅŸladı. Saat 06.00 sıralarında çıkan yangın çevredeki 3 farklı binaya sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Ekipler çevredeki binalarda mahsur kalan vatandaÅŸları merdiven ile kurtardı. Dumandan etkilenen 4 vatandaÅŸ olay yerinde bekletilen ambulanslarda ayakta tedavi edildi. Yangın sırasında alevlerden kurtulamayan 2 kiÅŸi hayatını kaybetti. Yangın yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonucunda söndürülürken, itfaiyenin soÄŸutma çalışmaları devam ediyor. Yangının baÅŸladığı boÅŸ binanın kağıt toplayıcılar tarafından depo olarak kullandığı öne sürüldü. 

Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan ile Kadıköy Belediye BaÅŸkanı Åžerdil Dara Odabaşı da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Yangının çıktığı boÅŸ binanın, kağıt toplayıcıları tarafından depo olarak kullandığı öne sürüldü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024