Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1246 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2020 - 11:27

:Bakan DönmezÜçüncü sondaj gemisi geliyor".

Büyüt
Küçült
:Bakan DönmezÜçüncü sondaj gemisi
Son dakika haberi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: "Üçüncü sondaj gemisini İngiltere'den alıyoruz, birkaç hafta içinde Türkiye'de olacağını söyleyebilirim".

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez zirvede enerji sektöründeki gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

KARADENİZ'DE ÇALIŞACAK

Bakan Dönmez'in açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Üçüncü sondaj gemisinin müjdesini veren Bakan Dönmez, "Akdeniz'deki arama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Üçüncü sondaj gemimiz birkaç hafta içinde Türkiye'de olacak. Üçüncü gemimiz Karadeniz'de çalışacak. Geminin ismini Cumhurbaşkanımız koyacak." ifadelerini kullandı.

.DOĞU AKDENİZ'DE PLANLARI BOZDUK

Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarıyla ilgili olarak Dönmez, "Libya mutabakatı ile sınırlarımızı netleştirmiş olduk. KKTC ve Libya'yı denklemin dışında tutma isteğini bozduk" dedi.

Bakan Dönmez, "TürkAkım ve Kuzey Akım arz güvenliğine yönelik projeler. Tanap ile Türkiye'ye 16 milyar metreküp doğal gaz gelecek.

Elektrik ve doğal gaz hizmetlerinde müşteri memnuniyeti yaparak ölçümler yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Bakan Dönmez, "Yılın son çeyreğinde bor üretirken ortaya çıkan atıklardaki lityumun geri kazanılmasını sağlayacak bir pilot üretim tesisi kurabiliriz" dedi.

.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024