Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 953 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 AÄŸustos 2020 - 13:03

Bakanlık: Toplam 83 yerleşim yerinde karantina tedbirleri

Büyüt
Küçült
Bakanlık: Toplam 83 yerleşim yerinde karantina
İçişleri Bakanlığı, bugün itibarıyla 32 ildeki 4 belde, 37 köy, 39 mahalle ve 3 mezra olmak üzere toplam 83 yerleşim yerinde karantina tedbirleri uygulandığını açıkladı.

 Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte yurdun birçok bölgesinde karantina tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. Ä°çiÅŸleri Bakanlığı, karantina uygulanan bölgelerin sayısını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklama ÅŸu ÅŸekilde;

32 Ä°LDE KARANTÄ°NA TEDBÄ°RLERÄ°

Küresel koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ülkemizde topyekün bir mücadele yürütülmektedir. Bu baÄŸlamda il ve ilçelerde mülki idare amirleri baÅŸkanlığındaki umumi hıfzı kurullarınca yerleÅŸim yerlerine iliÅŸkin karantina kararları alınmakta ve bu kararlar titizlikle uygulanmaktadır.

Cuma günü saat 09.30 itibarıyla ile 32 ilimizde, 4 belde, 37 köy, 39 mahalle ve 3 mezra olmak üzere toplam 83 yerleÅŸim yerinde karantina tedbirleri uygulanmaktadır. Karantina tedbiri uygulanan yerleÅŸim yerindeki toplam nüfus 54.053’dür.

Ülkemizde koronavirüs salgını sürecinde; bugün itibarıyla 68 ilimizde, 5 ilçe (3 Ä°lçe 2 Ä°lçe Merkezi), 24 belde, 354 köy, 352 mahalle, 53 mezra olmak üzere toplam 788 yerleÅŸim yerinde, 623.766 kiÅŸi karantina altına alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024