Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5400 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2018 - 14:13

Bakanlık : İmar Barışın da sürenin 6 ay daha uzatıldığını duyurdu.

Büyüt
Küçült
Bakanlık : İmar Barışın da sürenin 6 ay daha uzatıldığını
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İmar Barışı da sürenin 6 ay daha uzatıldığını duyurdu. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak.

 

Bugün sona ermesi beklenen İmar Barışı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İmar Barışında süre 6 ay uzatıldı. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklama bugün yapılacak.

BAKAN KURUM UZATILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışına ilişkin, Bugün için yaklaşık 9 milyon 500 bin vatandaşımız imar barışından faydalandı. Toplam yaklaşık 14 milyar liralık bedel ödendi. diye konuşmuştu. İmar barışına ilişkin sürecin 31 Aralıka tamamlanacağını anımsatan Kurum, şu değerlendirmelerde bulundu:

Sürecin uzatılmasına ilişkin ciddi talep var, bunu biz 31 Aralıka inşallah değerlendirmiş olacağız ancak 31 Aralıka kadar vatandaşımızın ödemelerinin yapılabilmesi adına tüm kamu bankaları açık olacak ve imar barışı sürecinden vatandaşımız hafta sonu da faydalanabilecek. Diğer özel bankalarımızla da görüşmeleri sürdürüyoruz, bunun hem bakanlığımız internet sitesinde hem de bankalarımızın sitelerinde duyuruları olacaktır. Hafta sonu da bankalarımız açıktır, imar barışından vatandaşlarımız faydalanabilir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024