Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 941 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2020 - 10:54

Başbuğ'un avukatı: FETÖ taktikleri kullanılıyor

Büyüt
Küçült
Başbuğun avukatı: FETÖ taktikleri
İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer eski Genelkurmay Başkanı hakkında çıkan iddialara ilişkin, 'Müvekkilim adına bugün üretilen komplolar, FETÖ'nün geçmişte ürettiği senaryolara kamuoyu oluşturma süreçlerini hatırlatmakta' dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, son günlerde Başbuğ hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklama yaptı. Sezer, "Son günlerde müvekkilimiz Sayın İlker Başbuğ'un adının hayali bazı senaryolarla gündeme getirildiğini görmekteyiz. Bugünlerde müvekkilimizin adının da karıştırıldığı hayali senaryolar, FETÖ'nün geçmişte ürettiği komploları ve bu komplolara zemin hazırlamak için yapılan kamuoyu oluşturma süreçlerini hatırlatmaktadır. Müvekkilimizin televizyon programında bir soruya vermiş olduğu yanıt, aslında bu konuya ilişkin Yargıtay'da 07 Ekim 2015 tarihinde ve TBMM araştırma komisyonunda 03 Kasım 2016 tarihinde dile getirdiği görüşlerinin tekrarından ibarettir" dedi.

Sezer açıklamasında, "Netice olarak, verilen cevaba ilişkin üretilen komploların ne kadar akıl dışı olduğu görülmektedir. Müvekkilimiz için her şeyden önce vatan topraklarımızın ve milletimizin birlik, bütünlüğünün korunması gelmektedir. Bu nedenle de müvekkilimiz, gerekli gördüğü durumlarda, doğru bildiği hususları ifade etmektedir. Müvekkilimizin adını hayali komplolara karıştıranlara karşı yasal haklarımızın saklı olduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesine yer verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024