Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1166 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Eylül 2019 - 14:02

Cezeri Teknofest te Sergilendi

Büyüt
Küçült
Cezeri Teknofest te
Milli uçan araba Cezeri, İstanbul'da başlayan Teknofest etkinliğinde sergilendi.

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği; İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bugün itibarıyla başladı. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikte, birçok teknoloji yarışması ve gösteriler yapılacak. Biz de etkinlikle ilgili önemli gelişmeleri, sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

MİLLİ UÇAN ARABA SERGİLENDİ

Cezeri Uçan Araba, TEKNOFEST İstanbul'da sergilenmeye başlandı. Cezeri'nin Proje Yöneticisi Ozan Yağcı:  "Büyük havacılık firmalarının ürettiği teknolojiyi, Selçuk Bayraktar'ın (Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı) önümüze koyduğu vizyonla, özverili bir çalışma sayesinde 9 ay gibi kısa bir zaman içerisinde tamamladık.

Şu anki prototip, yalnızca bir kişiyi taşımaya yönelik. İleriki zamanlarda bu prototipi, tamamen şehir içi taşımacılıkta kullanılacak bir araç haline getirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gelecek dönemde Cezeri'nin, hem kargo hem de kentsel hava taşımacılığına yön vereceğini ifade eden Yağcı, yakın zamanda aracı bir saatlik uçuş kapasitesine ulaştıracaklarını söyledi. Yağcı, Cezeri'nin bugünün değil, yarının teknolojisi olacağını da sözlerine ekledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024