Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1102 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2020 - 11:38

Demirtaş’tan yeni parti iddialarına yanıt

Büyüt
Küçült
Demirtaş’tan yeni parti iddialarına
Selahattin Demirtaş ile görüşen Başak Demirtaş, eşinin yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Edirne Cezaevi'nde bulunan eski HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ ile eÅŸi BaÅŸak DemirtaÅŸ görüÅŸtü. Twitter hesabından açıklama yapan BaÅŸak DemirtaÅŸ, Selahattin DemirtaÅŸ'ın ayrı parti kuracağı iddialarını yalanladığını belirtti.

DemirtaÅŸ, paylaşımında “Hakkında çıkarılan yalan haberleri de konuÅŸtuk. Parti kuracağına ÅŸeklindeki yalanlar için, bir kesimin ve provokatörlerin inanmasını anlayabilirim dedi. Çünkü onların hayal dünyasında böyle bir ÅŸey olabilir” ifadelerine yer verdi.

-AKLI BAÅžINDA Ä°NSANLAR CÄ°DDÄ°YE ALIRSA ÜZÜLÜRÜM-

Selahattin DemirtaÅŸ'ın “Aklı başında insanlar böyle bir yalanı ciddiye alırsa üzülürüm” dediÄŸini aktaran DemirtaÅŸ, ÅŸöyle devam etti:

Böyle bir yalana inananlar olursa onun dışarıda ve içeride yürüttüÄŸü mücadeleyi gerçekten de anlayamamışlar demektir. Selahattin, ‘HDP benim için sadece bir parti deÄŸildir. HDP'nin ilkeleri, deÄŸerleri, mücadelesi benim yaÅŸamımdır. HDP benim ruhumdur.' dedi. Selahattin'in halkımıza da bir mesajı var. Halkımızın, ayrı bir parti kuracağı ÅŸeklindeki böyle basit yalanlara zaten inanmadığını biliyor. ‘Böyle yalanlara gülüp geçmek lazım' dedi. Herkese selamlarını ve sevgilerini gönderdi" dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024