Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1420 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2020 - 13:46

Dikkat:İstanbulda Sarı alarm verildi

Büyüt
Küçült
Dikkat:İstanbulda Sarı alarm
Meteoroloji gün itibariyle 'Sarı alarm' koduyla İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Geçtiğimiz günlerde Bursa'yı vuran ve 5 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel bugün İzmir'i de vurdu. MGM'den yapılan açıklamada İstanbul'da sel baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

MGM'den yapılan açıklamalarda, "İstanbul'da 23 ve 24 Haziran tarihlerinde şiddetli sağanak etkili olacak" denilmişti. Gelen son dakika bilgilerine göre İstanbul'da yağmur ve fırtına etkili olmaya başladı.

25 İL İÇİN 'SARI KOD' UYARISI

Kuvvetli yağışın beklendiği iller şöyle sıralandı: Ankara, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Uşak, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük ve Düzce.

Son dakika haberi | 25 il için 'Sarı kod' uyarısı yapıldıSon dakika haberi | 25 il için 'Sarı kod' uyarısı yapıldı

 

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ 

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM) de önümüzdeki iki gün boyunca İstanbul genelinde yağışlı havanın etkili olacağı tahminini paylaşarak, yağışların yarın saat 10.00'da il genelinde kısa süreli ve kuvvetli şekilde etkili olacağı uyarısında bulunmuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024