Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2641 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2019 - 12:08

Erdoğan, ABD ve Avrupa'ya resti çekti!

Büyüt
Küçült
ErdoÄŸan, ABD ve Avrupaya resti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Teknofest'te açıklamalarda bulundu.

ErdoÄŸan, Diyarbakır'da evlatları daÄŸa kaçırılan annelerin dimdik ayakta durduÄŸunu belirterek, "SokaÄŸa insanları çağırıp 53 evladımızı öldürenleri bu millet unutmuyor, unutmayacaktır da" dedi. ABD ve Avrupa'ya da mesaj veren ErdoÄŸan, "Bize gizli açık tehditlerle bedel ödetmeyi düÅŸünenler beyhude bir iÅŸle uÄŸraÅŸtığını bilmelidir." dedi.

BaÅŸkan ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları; 

Teknofest'in deÄŸerli katılımcıları, sevgili gençler, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu yıl ikincisini yaptığımız Teknofest'in tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu etkinliÄŸin gerçekleÅŸtirilmesinde emeÄŸi olan herkese teÅŸekkür ediyorum.

'TEKNOFEST BU YIL KATILIMCI REKORU KIRDI'

Teknofest'e ilginin bu yıl katlanarak attığını görmekten memnunum. Bu yıl Teknofest katılımcı rekoru kırdı. Bu etkinliÄŸin kısa sürede ülkemizin en önemli markalarından biri haline geleceÄŸine inanıyorum. 

'MÜTHÄ°Åž BÄ°R TALEPLE KARÅžILAÅžTIK'

GeçtiÄŸimiz yıl Teknofest'e bilim insanlarımızın yurda dönüÅŸ seferberliÄŸini baÅŸlattığımızı ilan etmiÅŸtik. MüthiÅŸ bir taleple karşılaÅŸtık. Dünyanın en iyi üniversitelerinde araÅŸtırma merkezlerinde çalışan Türk ve yabancı akademisyenler bize baÅŸvurdu. 

Lider araÅŸtırmacılar programıyla ülkemize gelenler, zengin bir araÅŸtırma ortamında bilimsel bir çalışma yapacak, gençlere örnek olacak. YoÄŸun ilgiyle karşılaÅŸtığımız lider araÅŸtırmacılar programına önümüzdeki dönemde de devam edeceÄŸiz. 

'DEVAM EDECEĞİMÄ°ZÄ°N MÜJDESÄ°NÄ° VERMEK Ä°STÄ°YORUM'

YoÄŸun ilgiyle karşılaÅŸtığımız uluslararası lider araÅŸtırmacılar programına önümüzdeki dönemde de devam edeceÄŸimizin müjdesini sizlerle paylaÅŸmak istiyorum. 

'YENÄ° TEKNOLOJÄ°LERÄ°N ÜRETÄ°CÄ°SÄ° OLMAK Ä°STÄ°YORUZ'

GeçtiÄŸimiz hafta kamuoyu ile paylaşılan 2023 Sanayi teknoloji stratejimiz, milli teknoloji hamlesi ruhuyla hazırlandı. Teknolojik dönüÅŸüm sürecinde yeni teknolojilerin pazarı deÄŸil üreticisi olmak istiyoruz.  2023'e giden yolda yeni büyüme hikayemizi teknoloji ve yenilikçi anlayışımızla yazacağız.

'KATILIM 500 BÄ°NÄ° AÅžTI'

Artık biz kendimize yeteceÄŸiz buna alışacağız. Salı gününden bu yana özellikle TEKNOFEST'e gelenlerin sayısı 500 bini aÅŸmış vaziyette. Yani bu ne demektir geçen yılı aÅŸmış durumda. Ä°nÅŸallah bugünün bütünüyle ve yarın hedef artık 1 milyona ulaÅŸmak.  

'HER ÅžEY HAYAL Ä°LE BAÅžLAR'

Her ÅŸey hayal ile baÅŸlar. Hayal ile inanç birleÅŸtiÄŸinde ortaya baÅŸarı çıkar. Millet olarak yıllarca hayal kurmamıza engel olmaya çalıştılar. Bize giydirilen ve kesinlikle 3 beden, 5 beden küçük gelen gömlekle yaÅŸamamızı istediler. 

'TÜM SALDIRILARA RAÄžMEN GÜÇLÜ BÄ°R EKONOMÄ°MÄ°Z VAR'

Bize 'siz geri kalmış milletsiniz öyle kalın' dediler. Vesayetle çetin bir mücadeleye giriÅŸerek demokrasimizi güçlendirdik. Ekonomimizi rekabete uygun reforme ettik. Yeri geldi partimizi kapatmaya kalktılar. Sokakları karıştırmak için uÄŸraÅŸtılar. Biz milletimizle saldırıların hepsini birer birer boÅŸa çıkarmayı baÅŸardık. Türkiye bugün eÄŸitimden saÄŸlığa her alanda güçlü alt yapıya sahiptir. Saldırılara raÄŸmen hala güçlü bir ÅŸekilde ayakta duran ekonomimiz var. Büyük devlet ve millet olmak aynı zamanda büyük dertlerle, büyük saldırılarla mücadele etmeyi gerektirir. 

'BU ÜLKEDE KATÄ°L ARANIYORSA BUNUN ADRESÄ°NÄ° SORMAYA GEREK YOK...'

Bugün Diyarbakır'da evladı kaçırılan analar dimdik duruyorsa bunun bir sebebi var. Onların da ruh köklerinde bir dinamizm var ölümden korkmuyorlar üzerine üzerine gidiyorlar. Evlatlarımız gelene kadar da buradan ayrılmayacağız diyorlar. Åžimdi buradan ben Kandil'e de sesleniyorum; terör örgütlerinin içinde yanında, arkasında olan ve siyasi destek olanlara da sesleniyorum.

Bu ülkede katil aranıyorsa bunun adresini sormaya gerek yok bunlar biliniyor. Bunlar parlamentoya kadar sızmış olanlar ve kimseyi aldatamazsınız. SokaÄŸa insanları çağırıp Diyarbakır'da 53 evladımızı öldürenleri bu millet unutmuyor, unutmayacaktır da. Bu iÅŸin sonuna kadar takipçisi olacağız. 

ABD VE AVRUPA'YA DA MESAJI VERDÄ°

Bugün BM Genel Kurulu için ABD'ye hareket ediyoruz. Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada yaÅŸanan geliÅŸmelere dair ne düÅŸünüyorsak tüm devletlerin temsilcileri önünde açıkça ifade edeceÄŸiz. Bize gizli açık tehditlerle bedel ödetmeyi düÅŸünenler beyhude bir iÅŸle uÄŸraÅŸtığını bilmelidir. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024