Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2416 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2020 - 11:51

Erdoğan son dakika açıklama yaptı: F-16'lar vuruyor

Büyüt
Küçült
Erdoğan son dakika açıklama yaptı: F-16lar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna ziyareti öncesinde açıklama yaptı. Erdoğan İdlib'de 4 askerimizin şehit olduğu saldırıyla ilgili, "Saldırılarla kararlılığımızı sınayanlar hata yapıyor. Operasyonlarımızı sürdürmekte kararlıyız" diye konuştu. Erdoğan saldırı sonrasında harekat başlatıldığını ve 30 ile 35 arasında Suriyeli rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti öncesinde açıklama yaptı. İdlib'de 4 askerimizin şehit olduğu saldırının ardından ilk açıklamasını yapan Erdoğan, bölgede harekat başlatıldığını ve 30 ila 35 civarında rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. F-16'LAR BÖLGEYİ VURUYOR Erdoğan'ın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Saldırının cevabını misliyle verdik, vermeye devam edeceğiz. Şu an F-16'lar bölgeyi vuruyor. Saldırılarla kararlılığımızı sınayanlar hata yapıyor. Operasyonlarımızı sürdürmekte kararlıyız. Saat 06.15 itibarıyla 46 rejim hedefine 122 fırtına, 100 havan mühimmatıyla atış yapılmıştır. ÖLDÜRÜLEN REJİM ASKERİ SAYISI! 40'a yakın hedefe harekat devam ediyor. Karşı taraftan 30 ila 35 civarında Suriyeli rejim unsuru etkisiz hale getirilmiş vaziyette. Saldırı sonrası Milli Savunma Bakanımıza Ankara'da kalması talimatı verdim. RUSYA'YA 'ÖNÜMÜZÜ KESMEYİN' MESAJI Özellikle Rus yetkili makamlarına 'muhatabımız siz değilsiniz, tamamıyla rejimdir, bizim önümüzü kesme gibi bir durum söz konusu olmasın' mesajı verildi. Generallerimiz sık sık görüşmeleri yapıyorlar. Bu görüşmelere dayalı olarak da operasyonlarımızı sürdürüyoruz. 4 KAHRAMAN ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de topçu atışı sonucunda 4 askerimizin şehit olduğunu, biri ağır 9 askerimizin de yaralandığını açıklamıştı. ABD'NİN İŞGAL PLANI 80 sayfalık bir plan. Planda İslam dünyasının İsrail'i devlet olarak tanıması var... Böyle saçmalık olur mu? Arap ülkeleriyle İsrail arasındaki ilişkinin düzelmesi için çalışılması. Bunun cevabını da zaten her ne kadar sürpriz olsa da Arap Ligi güzel bir cevap verdi. Bu ferasetlerinin devamını dileriz. Netanyahu'nun Trump'la yan yana yapmış olduğu basın toplantısı gerçekten manidardır.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024