Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1071 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2019 - 20:14

Güvenpark Terör Saldırısının Faillerinden Biri Yakalandı

Büyüt
Küçült
Güvenpark Terör Saldırısının Faillerinden Biri
Ankara Kızılay Güvenpark'ta 13 Mart 2016'da bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısının faillerinden biri Yüksekova'da yakaland

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, PKK'nın bomba yüklü araçla 13 Mart 2016'da Ankara Güvenpark'ta düzenlediği 38 kişinin hayatını kaybettiği saldırının faillerinden birinin Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yakalandığı belirtildi.

Yakalanan kişinin terör eyleminde kullanılan patlayıcı maddeleri temin ettiği tespit edildi.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“1 Ağustos 2019 günü ilimiz Yüksekova ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonda, ‘silahlı terör örgütüne üye olma, devletin birliği ve bütünlüğünü bozma ve örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçlarından 3 ayrı aranması bulunan 1 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yakalanan şahsın 13 Mart 2016 tarihinde Ankara ili Kızılay Meydanı Güvenpark civarında meydana gelen ve 38 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 349 vatandaşımızın yaralandığı ve 107 kurum ve aracın zarar gördüğü bombalı terör eyleminde kullanılan patlayıcı maddeleri temin eden şahıs olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.” denildi. 

Kaynak: TRT Haber

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024