Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3331 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 22:52

Hayatı durdurun diyenler geri adım attı

Büyüt
Küçült
Hayatı durdurun diyenler  geri adım
Berkin Elvanın ölüm yıl dönümü olan 11 Mart a hayatı durdurun çağrısı yapan video ile Gezicileri sokağa dökme çağrısı yapan ünlü isimler bir anda çark etti.

HAYATI DURDURUN ÇAĞRISI YAPTILAR

Aralarında Levent Üzümcü, Tarık Akan ve Cahit Berkay gibi isimlerin bulunduğu ünlüler bir video ile Berkinin ölüm yıl dönümünde hayatı durdurun çağrısı yapmıştı.

HAYATI DURDURUN SONRADAN EKLENDİ DİYORLAR

Videoda yer alanlardan Levent Üzümcü o sloganın video çekilirken kendilerinden gizlendiğini öne sürerek şunları söyledi:

Biz hepimiz 14 yaşındaki bir çocuğun katilinin bulunmasıiçin bir araya geldik. Bize söylenen de Berkinin katilinin bulunması için bir kampanya başlattıkları ve bununla ilgili bir video hazırladıklarıydı. Herhangi bir sokak eylemine davet olacağını söylemediler. Tabi ki ben de Türkiyedeki bütün vicdanlı insanlar gibi Berkinin katilinin bir an önce bulunmasını istiyorum ancak bunun yolunun, çok fena halde zarar görmüş adalet olduğunu düşünüyorum.

 

Gezicilerden 11 Mart a hayatı durdurun çağrısı İZLE

ARTIK HAYATI DURDURUN DEMİYORLAR

Videoyu hazırlayıp Youtubea yükleyen Sanat Meclisi ise, videonun aksine, 11 Mart a hayatı durdurun sloganını gizlemeye yönelik bir açıklama yaptı:

Bizce de artık yapılması gereken Cumhuriyet savcısı tarafından bir an önce Berkini katledenlerin davasının açılmasıdır. Görevimiz her nerede olursa olalım, Berkinin sesini büyütmektir. Setlerde, atölyelerde, masa başında her nerede olursak olalım bu çağrıyı büyütelim. Bir video ile... Yazarak çizerek, oynayarak, susarak her şekilde 11 Mart a Ben Berkin Elvan, katilim nerede diyelim.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024