Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1691 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2018 - 16:04

Hulusi Akar, kaza bölgesinde!

Büyüt
Küçült
Hulusi Akar, kaza
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, eğitim uçuşu sırada askeri helikopterin düştüğü Sancaktepe Samandıra Mahallesi Topçular Caddesi Fırtına Sokak aki kaza alanında incelemelerde bulundu. Akar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Buradaki arkadaşlarımız eğitim faaliyetlerini sürdürmekteler. Bugün eğitim amacıyla uçuşa kalkan helikopterimiz iki subay, iki astsubayımız ve bir uzman çavuşumuz eğitim faaliyetlerine başlamışlardır. Maalesef saat 11.02de helikopterle irtibat kesilmiştir.

Bu kaza sonunda iki kahraman subayımız, iki kahraman astsubayımız şehit olmuşlardır. Şu anda uzman çavuşumuz ameliyattadır. Bu kahraman pilotlarımız şu anda bilemediğimiz bir sebepten dolayı acil iniş gerçekleştirme çabasına girmişlerdir ve bunu da gördüğünüz gibi kimseye zarar vermeden gerçekleştirmek için büyük çaba göstermişlerdir.

Havaalanına çok yakın olmakla beraber ulaşmaları mümkün olmamıştır. Bu çerçevede incelemeler başlatılmıştır, hem adli hem idari soruşturma sürmektedir. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024