Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1907 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2018 - 19:05

Mısıroğlu: Bir Müslüman Atatürkü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekr

Büyüt
Küçült
Mısıroğlu: Bir Müslüman Atatürkü seviyorum derse ya ahmaktır ya
Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaşın ziyaret ettiği Kadir Mısıroğlu, Atatürkü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, Eğer bir Müslüman Atatürkü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini kullandı. Kendisini eleştirenlerin cahil olduğunu söyleyen Mısıroğlu, Bana kükreyenlerden bir tanesi inanıyorum ki Nutuku okumamıştır dedi.

Diyanet İşleri Bakanı Erbaşın 10 Kasımın hemen öncesinde Mustafa Kemal Atatürke yönelik hakaretleriyle tanınan yazar Kadir Mısıroğlu a yaptığı ziyaret tartışılmaya devam ederken, Mısıroğlu dan yeni bir açıklama geldi.

DÄ°YANET Ä°ÅžLERÄ° REÄ°SÄ°NÄ°N BENÄ° ZÄ°YARETÄ°NDEN ÖTÃœRÃœ ASLANLAR GÄ°BÄ° KÃœKREYENLER…

Mısıroğlu, YouTube üzerinden yayınlanan ses kaydında şu ifadeleri kullandı:

Diyanet Ä°ÅŸleri reisinin beni hasta yatağımda ziyaretinden ötürü aslanlar gibi kükreyenlerin hiçbirinde Mustafa Kemalin yaptığı iÅŸleri deÄŸerlendirecek kabiliyet vardır ne de ona samimi bir muhabbet sahibidir. Mustafa Kemal bu memlekette yükselmenin birinci basamağıdır. Ama bu ÅŸans ellerinden gidiyor. Onlar da biliyor, bu devam etmez. Hiçbir icraatı Müslümanlığın lehine deÄŸildir. EÄŸer bir Müslüman Atatürkü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekârdır.

KEMAL PAÅžAYI SEVMÄ°YORUM, Ä°STERSEM BABAMI DA SEVMEM

Kendisini eleştirenleri adanlar (bilgisiz, cahil) diye niteleyen Mısıroğlu, şöyle devam etti:

Bana kükreyenlerden bir tanesi inanıyorum ki Nutuku okumamıştır. Ben bunun Osmanlıcasını ilk mektebi bitirdiğim sene okudum. Benimle konuşacak kalitede bir adamınız yok. Ancak söversiniz. Pes, Müslüman olmuyorsunuz, insan olun. Gavurun bile ahlaklısı olur ya. Demokrasiye inanıyorsan, insana saygıya inanıyorsan, ben size cevap vermekten aciz miyim sanıyorsunuz. Evet ben Kemal Paşayı sevmiyorum. Bu benim hakkımdır, istersem babamı da sevmem. Bundan dolayı beni kimsenin kınamaya hakkı yoktur. Beni eleştirenler bir kamyon çakıl taşı. Beni metheden, doğruyu söyleyenler de altın. Bundan sonra kim söverse sövsün bu cevap yeter. Avukatıma söyleyeceğim suç işlerlerse dava açsın. Allah düşmanlarına düşman olduğum sabit oldu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024