Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2056 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2018 - 14:33

ŞOK İDDİA : Kaşıkçı nın cesedinin Yarısı Suudi Arabistan da

Büyüt
Küçült
ŞOK İDDİA : Kaşıkçı nın cesedinin Yarısı Suudi Arabistan
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ın konsolosluk binasında öldürülmesiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Middle East Eyea konuşan Türk yetkililer, Prens Selmanın yardımcılarından olan Maher Abdulaziz Mutrebin, Kaşıkçı ın parçalanmış cesedinin büyük bir bölümünü Arabistana kaçırdığına inandıklarını söyledi.

 

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ın, İstanbuldaki Suudi ArabistanBaşkonsolosluğu da öldürülmesinin itiraf edilmesinin ardından, cesedin nerede olduğu olduğu soruları gündemi karıştırmış durumda.

Her gün yeni bir söylentinin ortaya atıldığı korkunç cinayette çarpıcı bir iddia da İngiliz destekli Middle East Eyedan (MEE) geldi.

CESEDİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ SUUDİ ARABİSTANA KAÇIRILDI

MEEye konuşan Türk yetkililer, Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın yardımcılarından olan Maher Abdulaziz Mutrebin, parçalanan cesedin büyük bir bölümünü, 2 Ekim tarihinde Atatürk Havalimanı dan havalanan HZ-SK1 kuyruk numaralı özel jetle Riyada kaçırdığını söyledi.

MUTREB HAVALİMANINDA ARANMADI

MEEye konuşan yetkililer Mutrebin Türkiyeden kaçışını şu şekilde özetledi;

Suudi tahtının varisi ile sık sık seyahat eden Mutreb, Kaşıkçı ın ölümünün ardından aynı gün yani 2 Ekimde yerel saat itibariyle 18:20de İstanbuldan kalkan özel jetle ülkeyi terk etti. Çantaları havaalanında VIP salondan geçerken aranmadı ve Mutreb HZ-SK1 kuyruk numaralı özel uçakla Riyada uçtu.

Türk yetkililer aranmama sebebinin, uçağın kalktığı saatlerde bir alarm durumu olmadığı için herhangi bir arama yapılmadığını belirtti. (Not: Mutrebin diplomatik pasaportu olduğu için bagaj kontrolüne ve aramaya girmiyor.)

Türkiyeye gelen ve HZ-SK1den sonra kalkış yapan diğer jet HZ-SK2 aranmış ancak bir şey bulunamamış.

haber7





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024