Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2261 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Ekim 2018 - 12:01

OPERASYON MESAJI: TERÖR YUVALARI ORTADAN KALDIRILACAK

Büyüt
Küçült
OPERASYON MESAJI: TERÖR YUVALARI ORTADAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, genişletilmiş il başkanları toplantısında Münbiç için operasyonu mesajı verdi.

Başkan Recep Tayyip ErdoğanMünbiç e dağılan dikkatlerin yeniden toparlandığını ve artık Türkiye in Fıratın doğusuna yoğunlaşacağını söyledi.

KİMSEYİ ZORLA GÖNDERMEYİ AKLIMIZDAN GEÇİRMEDİK

İdlibde milyonlarca insanın hayatını etkileyecek felaketin önüne geçmeyi başardık. Bu dış politikadaki AK Parti in en büyük başarısıdır. Rusya ve İranla yürüttüğümüz görüşmelerle bölgedeki hassasiyetleri çözen gelişmeler ortaya çıktı. Cenevre çözemedi, Astanayla bir çözüm bulduk. İdlib konusunda, Soçi zirvesiyle bu işi iyi bir yere getirdik. Bölgede huzur, sükun var. Suriyede Türkiye in güvenlik altına aldığı her yerde aynı güveni görmek mümkündür. Dünya Türkiye in ne toprak işgali, ne de sömürgecilik için bulunmadığını kabullenmiştir. Bizim tek bir amacımız, Suriye in toprak bütünlüğü dahilinde, adil, sürdürülebilir, demokratik bir siyasi çözümün bulunmasıdır. 3,5 milyon Suriyeli, 500 bin Iraklı kardeşimizin geleceklerini kendi vatanlarında görmeyi temin edebiliriz. Kimseyi zorla bu coğrafyaya göndermeyi aklımızdan bile geçirmedik. 

OPERASYON MESAJI: TERÖR YUVALARI ORTADAN KALDIRILACAK

Ana muhalefet sığabilir, biz kendimizden mesulüz. Biz burada sorumluluğumuzun bilinciyle adımlarımız atacağız. Suriye sorununu kendi mecrasında çözmeye hız vermeliyiz. Artık Münbiç e oyalanmak yerine dikkatimizi ve enerjimizi Fıratın doğusuna çevirmekte kararlıyız.Sırada Fıratın doğusundaki terör yuvalarının ortadan kaldırılması ve buraların Suriyeli kardeşlerimizin hayat yeri haline getirilmesi vardır. ABD, Mümbiç mutabakatını bizi oyalama aleti haline dönüştürmüştür. Şu anda devriye güçlerinin Gaziantep e bizim askerlerle ABDli askerlerin birlikte çalışma yaptıklarını biliyorsunuz. Türkiye buradan tehdit ediliyor. Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. DEAŞın bölgede yapılan operasyonlar için bahane olarak kullanıldığı ortaya çıkmıştır. DEAŞa verilen desteği meşrulaştırma gayreti devam ediyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024