Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2511 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 06:15

Paralel, rektörü yumurta atacak diye dinlemiş

Büyüt
Küçült
Paralel, rektörü yumurta atacak diye
Güncel Haberleri › Paralel, rektörü yumurta atacak diye dinlemiş haberi

Sivasta usulsüz dinlemeden gözaltına alınan polisler, CÜ Rektörü Prof. Faruk Kocacıkı yumurta atma, pankart asma, bildiri dağıtma gibi gerekçelerle terör örgütü üyesi yapıp 9 ay boyunca yasadışı şekilde dinlemiş.

Sivasta usulsüz dinlemeden gözaltına alınan polislerin, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacıkı ‘DHKPC terör örgütü üyesi olduğu bahanesiyle dinlediği ortaya çıktı.

9 ay boyunca dinlenen rektörün, devlet büyüklerine ‘yumurta atma, pankart asma, bildiri dağıtma da dahil örgüt adına bir çok faaliyet planlayabileceği öne sürüldü. Kendisine kumpas kurulmak istendiğini söyleyen rektör, kendisini dinleyenlerden şikayetçi oldu. Kocacıkın avukatı Bünyamin Er “Müvekkilim bu usulsüz dinlemelerin amacının rektör adayı olmasının engellemesi ve atanmasının engellenmek istenilmesi olarak değerlendirmektedir” dedi. Mahkemeye sevk edilen polislerden 3üncü sınıf emniyet müdürü bdullah S. ile polis Hasan G. tutuklandı. F.A., Ş.P., C.K. ve M.A. adli kontrol şartı ile yurtdışı çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

 

Operasyonda gözaltına alınan 6 polisten 2si tutuklandı, 4ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024