Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1376 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2019 - 11:32

TSK’ya FETÖ operasyonu: 65 gözaltı kararı

Büyüt
Küçült
TSK’ya FETÖ operasyonu: 65 gözaltı
İzmir merkezli FETÖ’nün TSK’deki kripto yapılanmasına yönelik operasyonda 48'i muvazzaf 65 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ä°zmir merkezli 30 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruÅŸturmada, aralarında 1 albay, 1 yarbay, 1 binbaşının da bulunduÄŸu 48'i muvazzaf 65 ÅŸüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

Ä°zmir Cumhuriyet BaÅŸsavcılığının TSK'deki FETÖ yapılanmasına yönelik soruÅŸturmaları devam ediyor. 

Bu kapsamda Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığına sızan FETÖ mensuplarının "mahrem imamlarca" ankesör ya da büfeden arandıkları belirlenen aralarında aktif görevdeki 1 albay, 1 yarbay, 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 3 üsteÄŸmen ve 37 astsubay, 4 uzman çavuÅŸ ile TSK'den iliÅŸkileri kesilen 17 olmak üzere toplam 65 ÅŸüphelinin yakalanması için gözaltı kararı çıkartıldı. 

Ä°l Emniyet MüdürlüÄŸü Terörle Mücadele Åžubesi ekipleri zanlıların yakalanması için bu sabah Ä°zmir merkezli 30 ilde operasyon baÅŸlattı.

Öte yandan, 10'u örgütün gizli haberleÅŸme programı ByLock kullanıcısı, 12'si de aleyhlerinde beyan, teÅŸhis ve Bank Asya hesaplarında artış gibi deliller bulunan 22 sivil ÅŸüpheli hakkında da eÅŸ zamanlı operasyon gerçekleÅŸtirildi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024