Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3520 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2019 - 18:57

HP Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı İstifa Etti

Büyüt
Küçült
HP Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı  İstifa
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı, görevinden istifa etti.

CHP Kütahya Ä°l BaÅŸkanı Makbul Sarı, konuyla ilgili açıklamasında, 24 Haziran seçimleri sonrasında sosyal medya hesaplarından ÅŸahsına ve il yönetimini hedef alan yıpratıcı saldırılar propagandalar yapıldığını ifade etti. Sarı, ''Gelinen bu noktada göreve devam etmemin kendime, aileme ve partime zarar vereceÄŸi düÅŸüncesiyle görevimden il yönetim kurulu toplantısında yol arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ederek istifa ettim'' dedi.

Makamların gelip geçici olduÄŸunu dile getiren Makbul Sarı, "Kütahya'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin çeÅŸitli kademelerinde mahalle, ilçe, il delegeliÄŸi, il yönetimlerinde il sekreteri, il baÅŸkanlığı görevlerinde bulundum. Halen kurultay delegesiyim. Benim için CHP bir davadır. Bizim partimiz CHP bir dava partisidir. Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Biz makamlardan, koltuklardan bir ÅŸeyler almak için deÄŸil bir ÅŸeyler vermeye talip olanlarız. Mühim olan davamızın uÄŸrunda memleketimize, partimize, partililerimize, yurttaÅŸlarımıza, özellikle gelecek kuÅŸaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir" ifadelerini kullandı.

CHP Kütahya Ä°l BaÅŸkanlığı'na önümüzdeki günlerde yeni bir atama gerçekleÅŸtirileceÄŸi belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024