Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1936 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2019 - 11:34

Ali Koç, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Ali Koç, Ekrem İmamoğlunu ziyaret
Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldi.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, önemli bir ismi kabul etti.

ALÄ° KOÇ'LA BÄ°R ARAYA GELDÄ°

Ä°mamoÄŸlu, Twitter hesabından Ali Koç'un ziyaretiyle ilgili paylaşım yaptı. Ekrem Ä°mamoÄŸlu; "Bugün ziyaretimize gelen Fenerbahçe Spor Kulübü BaÅŸkanı Ali Koç'a ve kulüp yöneticilerine teÅŸekkür ederim. Ä°stanbulumuzun bu köklü ve deÄŸerli kulübüne sportif faaliyetlerinde baÅŸarılar dilerim." ifadelerini yazdı.

Ali Koç, Ä°mamoÄŸlu'nu, “HoÅŸ geldiniz kendi mekanınıza” sözleriyle selamladı. Ä°mamoÄŸlu da Koç'a, “Arada bir uÄŸruyoruz gibiyiz yani! Diyorlar ya; ‘Arada bir uÄŸruyor!' Ama mekan deÄŸiÅŸikliÄŸini seviyoruz. Ä°stanbul'un farklı yerlerinde etkinliÄŸi mekan kabul etmenin bana da avantajı var. GittiÄŸin yerde iÅŸ çözüyorsun” karşılığını verdi. Koç, Ä°mamoÄŸlu'nun, “Ä°stanbul Turizm Platformu”nda yaptığı konuÅŸmada dile getirdiÄŸi 18 Kasım'ın evlilik yıl dönümü olduÄŸu bilgisini Ä°BB BaÅŸkanı ile paylaÅŸtı. Koç'tan pası alan Ä°mamoÄŸlu, bu hatırlatmaya, “Bizim evlilik yıl dönümü. Büyük oÄŸlumun doÄŸum günü. Aynı zamanda eÅŸimin de doÄŸum günü. Bana diyorlar, ‘Nasıl baÅŸardın?' Ekonomiyi severim yani” yanıtını verdi. Koç, “Ne yapacaksınız akÅŸam” sorusunu yöneltince, Ä°mamoÄŸlu'nun yanıtı da “Evdeyiz. En güzeli evde. Bir yere gidemeyiz. Dedim ki, ‘Yemek yiyelim. Sohbet edelim. 25'nci yılı konuÅŸalım.' Çeyrek yüz yıla giriyor artık evliliÄŸimiz. Bir yere gittiÄŸin zaman iÅŸ baÅŸkalaşıyor. Seneye 25'nci yıl. Önümüze 1 yıllık bir stratejik plan çizelim ailece. Zaten dışarıya çıkmak istemiyorlar. Kızım hemen ÅŸerh koyuyor. ‘Kalabalık mı gideceÄŸimiz yer' diyor. Hayırlısı her ÅŸey. Bütün aileler güzel olsun. Bütün çocuklar güzel bir geleceÄŸe sahip olsun inÅŸallah” oldu.

"ALLAH'IN BÄ°R LÜTFU DÄ°YORUM"

Koç, Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na, “Her ÅŸey çok güzel olacak” sloganının esin kaynağı 13 yaşındaki Betkay Gezgin'i de sordu. Ä°mamoÄŸlu, “Takip ediyoruz eÄŸitimini. Pırıl pırıl 2 erkek kardeÅŸ. Allah bağışlasın. Bahtını açık etsin. Bir iÅŸ insanı hanımefendi, 2 kardeÅŸe hamilik yapmak istediÄŸini beyan etti. Beni de süreçle ilgili bilgilendiriyor” dedi. Gezgin ile tanışma ve sloganın yaygınlaÅŸmasıyla ilgili süreci Koç ile paylaÅŸan Ä°mamoÄŸlu, bazı basın yayın organlarında hakkında son dönemde çıkan bir haberden söz etti. 2013 yılında attığı bir tweetin gündeme getirildiÄŸini belirten Ä°mamoÄŸlu, “Beylikdüzü'ndeki adaylığım döneminde tweet atmışım, ‘Her ÅŸey çok güzel olacak' demiÅŸim. Hatta altına da eklemiÅŸim: ‘Önce Beylikdüzü'nde, sonra Ä°stanbul'da!' Malum medyadaki arkadaÅŸlar, ‘Bak, demedik mi bu proje! Kaç yıl önceden hazırlanıyor falan!' Attığım tweeti bile unutmuÅŸum. O zaman böyle bir ÅŸey attık. Allah'ın bir lütfu diyorum. Biz o zaman yazılı attık, adam ÅŸimdi diliyle bize söyledi. Muazzam bir ÅŸey” dedi.

"BAÅžARILI OLMAMIZ LAZIM"

Koç, geliÅŸ sebeplerini, “Vefa Bey bizim Yüksek Divan Kurulu BaÅŸkanı'mız. Yönetim kurulu üyelerimizin çoÄŸu burada. Geç kalınmış bir ziyaret. Hayırlı uÄŸurlu olsun ziyareti. Bize de gelmiÅŸtiniz nezaket gösterip, saÄŸ olun. Güzel bir kampanya. Enteresan bir seçim dönemi oldu” sözleriyle dile getirdi. Ä°mamoÄŸlu da Koç'a, “Ä°lginç bir 2019 yaÅŸadık. Esas kısmı ÅŸimdi baÅŸlıyor. Bazen diyorlar bana: BaÅŸkanım her ÅŸey çok güzel oldu! ‘Yok' dedim, ‘Öyle yok!' Bir günde her ÅŸek çok güzel olsa, bu dünyanın en kolay iÅŸi. Esas ÅŸimdi. BaÅŸarılı olmamız lazım. Söylediklerimizi yapmamız lazım. Dolayısıyla her sabah uyanırken, ‘Her ÅŸey çok güzel olacak' diye uyanıyorum” ÅŸeklinde karşılık verdi.

GörüÅŸme sonunda Koç, Ä°mamoÄŸlu'na sırtında adının yazılı olduÄŸu 34 numaralı Fenerbahçe forması, futbol topu ve üzerinde Osmanlıca yazılar bulunan Atatürk tablosu hediye etti.

Ä°mamoÄŸlu ve Koç, çıkışta kameraların karşısına geçti ve kısa açıklamalarda bulundu. Ä°mamoÄŸlu'na misafirperverliÄŸinden dolayı teÅŸekkür eden Koç, “Seçim öncesi bize yaptığınız ziyarette bilhassa bizi heyecanlandıran, Ä°stanbul'un üç büyük kulübüne verdiÄŸiniz marka deÄŸeri. Bu ÅŸehrin en önemli deÄŸerlerinden biri olarak görüyordunuz. Bence çok doÄŸru. Ä°nÅŸallah büyük kulüplerimizle, belediyemizle sadece futbol deÄŸil diÄŸer sportif alanlarla da iÅŸ birliÄŸi yaparız, bu imkanı saÄŸlarız” dedi. Ä°mamoÄŸlu da “Ben de baÅŸkanımıza baÅŸarılar diliyorum. Fenerbahçe Kulübü'ne baÅŸarılar dileyince, insanların aklına sadece futbol geliyor ama burada her branÅŸ var. Dolayısıyla her branÅŸta baÅŸarılar diliyorum” diye konuÅŸtu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024