Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1966 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2019 - 16:05

İBB den Altunizade açaıklaması

Büyüt
Küçült
Ä°BB den Altunizade
Metrobüsün Altunizade durağında yaşanan yoğunlukla ilgili harekete geçen İBB, 750 bin yolcu kapasitesinin 1 milyonu aştığını bildirdi.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi (Ä°BB), metrobüs hattında meydana gelen yoÄŸunluÄŸun azaltılması için bir dizi çalışmanın baÅŸlatıldığını duyurdu.

HER METRO SEFERÄ° Ä°ÇÄ°N 3 BOÅž METROBÜS

Ä°BB'den yapılan açıklamada, yolcu artışına neden olan Üsküdar - Sancaktepe Metro Hattı'nın her seferi için Altunizade Ä°stasyonu'na 3 boÅŸ otobüs gönderilmeye baÅŸlandığı, istasyon giriÅŸindeki turnikelerin de metro çıkışına çekileceÄŸi belirtildi.

750 BÄ°N YOLCU KAPASÄ°TESÄ° 1 MÄ°LYONU AÅžTI

Üniversitelerin açılması ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu'nun sefer sayısının arttırılmasından dolayı yoÄŸunluÄŸun arttığı ifade edilen açıklamada, "Günlük 750 bin yolcu kapasitesine sahip hattaki yolculuk sayısının 1 milyonu aÅŸtığı görüldü." denildi.

3 AYRI ÇALIÅžMA

Açıklamada ÅŸunlar kaydedildi: "Metrobüs hattında yoÄŸunluk azaltıcı, kapasite arttırıcı 3 ayrı çalışma baÅŸlatıldı. Bu kapsamda 525 körüklü otobüsün hizmet verdiÄŸi hatta 10 araç daha eklendi.

SögütlüçeÅŸme'den Zincirlikuyu istikametine giden her 3 araçtan bir tanesi boÅŸ kalkıyor.

Yolcu sayısının arttığı pik saatlerde boÅŸ otobüslerin dolu istasyonları rahatlatması amaçlanıyor.

 

Ä°STANBULKARTLAR METRO ÇIKIÅžINDA OKUTULACAK

Ä°ETT, Altunizade Ä°stasyonu'na uzanan üst geçit ve turnike bölgesindeki yoÄŸunluÄŸu almak için istanbulkart turnikelerini metro çıkışına çeken bir çalışma baÅŸlattı.

Bu istasyondan metrobüs hattına aktarma yapacak vatandaÅŸlar, yarından itibaren istanbulkartlarını metro çıkışındaki turnikelerde okutacaklar.

Çalışmayla üst geçit ve istasyondaki yoÄŸunluÄŸun azaltılması hedefleniyor."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024