Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1924 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Temmuz 2019 - 15:45

Ä°BB ye Ä°ki Yeni Atama

Büyüt
Küçült
Ä°BB ye Ä°ki Yeni
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne Tülün İnal'ı, Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı'na da Erol Özgüner'i atadı.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'nde (Ä°BB) iki yeni atama yapıldı. Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, BoÄŸaziçi Ä°mar MüdürlüÄŸü'nde Ä°BB içinden bir isim olan Tülün Ä°nal'ı, Bilgi Sistemleri Daire BaÅŸkanlığı'nda da Dr. Erol Özgüner'i göreve getirdi.

BoÄŸaziçi Ä°mar MüdürlüÄŸü'ne getirilen Tülün Ä°nal, 1962 yılında Ä°stanbul'da doÄŸdu. Ä°lk, orta ve lise eÄŸitimini Ä°stanbul'da tamamlayan Ä°nal, 1978 yılında Levent Lisesi'ni bitirdi. Aynı yıl Ä°stanbul Teknik Üniversitesi, Ä°nÅŸaat Fakültesi, Jeodezi ve Fotogrametri MühendisliÄŸine girdi ve 1982 yılında mezun oldu.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı'nda 1 Temmuz 1983 tarihinde giren Ä°nal, 1985-1992 arasında Harita Ä°mar Uygulama Åžefi, Harita Müdür Yardımcısı ve Harita Müdürü olarak çalıştı. 1992-2000 arasında ise Åžehir Planlama (Nazım Plan) MüdürlüÄŸü'nde 1/50000 ölçekli plan ve Ä°stanbul Ulaşım Master Planlarının yapımında görev aldı. 2001-2017 arası BoÄŸaziçi Ä°mar MüdürlüÄŸü'nde Harita ÅžefiliÄŸi yapan Ä°nan'ın, 2017-2019 arasındaki görevi de Yapı Kontrol ÅžefliÄŸinde Teknik Elemanlık oldu.

Ä°nan, uzun yıllardır beri Sarıyer'de kooperatif yönetim kurulu üyeliÄŸi ve Sarıyer Bölgesi Üst Birlik Kooperatifler BirliÄŸi'nde BaÅŸkan Yardımcılığı görevlerini de yürütüyor. Evli ve 2 çocuk annesi olan Ä°nal, Ä°BB BoÄŸaziçi Ä°mar MüdürlüÄŸüne 17 Temmuz 2019 günü atandı.

DR. NAÄ°M EROL ÖZGÜNER KÄ°MDÄ°R?

1971 Ä°stanbul'da doÄŸan Erol Özgüner, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve HaberleÅŸme MühendisliÄŸi mezuniyetinden sonra aynı bölüm de yüksek lisans ve doktora çalışmasını tamamladı ve doktor unvanını aldı.

Bilgi Üniversitesi'nde Ä°ÅŸletme Yüksek Lisans (MBA) eÄŸitimini tamamlayan Özgüner, 4 yıl Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve HaberleÅŸme MühendisliÄŸi bölümünde asistanlık ve Üniversite Dış Ä°liÅŸkiler MüdürlüÄŸü görevlerini yürüttükten sonra 2000 yılında Turkcell Ä°letiÅŸim Hizmetleri Åžirketi'nde GSM Hücre Planlama Mühendisi olarak göreve baÅŸladı

Özgüner, Turkcell Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna, Gürcistan ve Belarus'taki GSM ÅŸebekelerinin tüm elektronik ve IT sistem altyapılarının kurulması ve yönetilmesi projelerinde üst düzey yönetici olarak rol aldı. Özgüner son olarak Turkcell sabit ve mobil ÅŸebeke operasyonları bölümünü yönetti.

Özgüner, Bilgi Sistemleri Daire BaÅŸkanlığı'na atanmadan önce büyük veri, veri analitiÄŸi, yapay zeka ve makine öÄŸrenmesi konularında çalışan CF Telekom firmasında Genel Müdürlük görevini sürdürüyordu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024