Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1136 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   20 AÄŸustos 2019 - 19:04

İstanbul'da 3 gün sağanak etkili olacak

Büyüt
Küçült
İstanbulda 3 gün sağanak etkili
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentte perşembe gününe kadar aralıklarla sağanağın etkili olacağını belirterek, vatandaşları ani yağış ve su baskını riskine karşı uyarıda bulundu.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü ile AKOM verilerine göre, kentte iki gün boyunca aralıklı yerel saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak geçiÅŸlerinin beklendiÄŸi bildirildi.

Açıklamada, Ä°BB'nin yağış nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini aldığı anlatılarak, "Ä°stanbul'da perÅŸembe gününe kadar aralıklarla saÄŸanak riski bulunuyor. Ä°BB ekipleri, ani ve kuvvetli yaz yaÄŸmurlarının, yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan yerlerde su baskını hadiselerine neden olmaması için tedbirlerini aldı." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, vatandaÅŸların da ani yağış ve su baskını riskine karşı dikkatli olması uyarısında bulunuldu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024