Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2456 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2019 - 13:46

İstanbulda Korkutan Yangınnn

Büyüt
Küçült
Ä°stanbulda Korkutan
İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de 3 katlı bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Fabrikadaki yangına müdahale için birçok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan fabrikada zaman zaman patlamalar meydana geldi. Patlamalar nedeniyle yangın kontrol altına alınamıyor.

Hadımköy'de yapı kimyasalları üreten 3 katlı bir fabrikada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın Ã§Ä±ktı. Fabrikadaki yangına müdahale için bir çok ilçeden itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan fabrikada zaman zaman patlamalar meydana geldiÄŸi belirtiliyor. Ä°tfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "3 katlı yaklaşık 10 bin metrekare  alan üzerine kurulu bir kimyasal fabrikasındaki yangına; Hadımköy, Arnavutköy, BaÅŸakÅŸehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, BahçeÅŸehir, Sultangazi, Fatih, ÅžiÅŸli ilçelerden 40 araç, 129 personel müdahale etmektedir. Yaralı veya can kaybı yoktur" denildi.

İBB itfaiye ekipleri çıkan yangına (Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy, Çatalca, Mimarsinan, Bahçeşehir, Sultangazi, Fatih, Şişli, Sultangazi, Bakırköy, Kıraç, Kartal, Tuzla, Kadıköy, Seyrantepe) 73 araç, 173 personelle müdahale etmektedir.

Fabrika içerisinde yangından dolayı patlamalar meydana geldiği için itfaiye ekipleri dışarıdan robot araçlar ve köpük su kuleleri ile yangına müdahaleleri devam etmektedir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024