Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
20.04.2024
Ä°stanbul /

11 Ocak 2019 - 12:26
Erdoğan:Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı da konuştu
Erdoğan, 31 Mart seçim kampanyası döneminde vatandaşlara bez torba ve kenevirden yapılan filelerin promosyon amacıyla dağıtılacağını açıkladı.
Erdoğan:Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı
da konuÅŸtu

 

ErdoÄŸanın açıklamalarından satır baÅŸları; 

Aday belirleme sürecinde yaÅŸananlar geçmiÅŸte kalmıştır. Dava adamlığı bunu gerektirir. EÄŸer benim istediÄŸim olursa eyvallah, olmazsa yallah derseniz kusura bakmayın bu AK Partili deÄŸildir. Artık enerjimizi milletimizin gönlünü kazanmaya vermemiz gerekiyor. Ehliyet ve liyakatta arananlar bellidir. 

ESAMESÄ° OKUNMUYOR

Demokratik hukuk devleti ilkesinin en güçlü ÅŸekilde iÅŸlediÄŸi alanlardan birisi de seçimlerimizdir. Seçimlerle ilgili kurumlarımız yargı teminatıyla iÅŸlerini baÅŸarılı bir ÅŸekilde yapmaktadır. CumhurbaÅŸkanlığı seçimlerinde avukat ordusuyla tehdit edenleri, oturma eylemi yapacağız diyenleri unutmadık. Hala oturuyorsunuz, esamesi okunmuyor. 

SEÇMEN KÜTÜKLERİNDE KAYDINI BULAMADIK

AK Parti in 10 milyon 337 bin üyesinden 504 binini seçmen kütüklerinde kaydını bulamadık. Bir baÅŸka ifadeyle partimizin üyesi olan, yüzde 1lik seçmen kaybımız var. 24 Haziranda seçmen listesinde olduÄŸu halde ÅŸimdi olmayan sayısı 924 bine yakındır. 

YAKIN MARKAJA ALACAÄžIZ

24 Haziran seçimlerine göre, ilçe deÄŸiÅŸtiren 1,5 milyona yakın seçmenin bulunuyor olmasıdır. Bunların 222 binden fazlası da bizim üyemizdir. Yakın markaja alacağız. Mernis e adres kaydı olmayan 375 bin kiÅŸi var ki bu konuda teÅŸkilatlarımıza önemli görevler düşüyor. 

1 MİLYON SEÇMEN İLK DEFA OY KULLANACAK

Bu yıl ilk defa oy kullanacak 1 milyon seçmenin varlığı da çok önemli. Ãœyelerimizden baÅŸlayarak seçmen kütüğüne giren ve çıkan herkesi takip etmesini istiyorum. Bu rakamların hepsi önemlidir, seçimlerde ortaya koyacağımız fark için önemlidir. 

31 Mart seçimleri bizim için belediyecilik hizmetinde bir zirve olacaktır. Kimsenin AK Partiye oy vermek gibi bir mecburiyeti, borcu yoktur. Milletimizin her bir ferdini AK Partiye oy vermeye, biz halkımızı ikna edeceÄŸiz. Kendini milletin üzerinde gören teÅŸkilat yöneticisi, milletvekili veya adayı kadar AK Partiye zarar veren kimse olamaz. AK Parti milletimize hakim olmak deÄŸil, hadim olmak üzere yola çıkmış partidir. Siyaset milleti kendinden nefret ettirme deÄŸil, kendini millete sevdirme sanatıdır. 

Hayatını davasına adamış abide isimler biliyoruz. Bunların büyük bir kısmı ahırete intikal etmiÅŸ kardeÅŸlerimiz. Onların bu gayretlerinin semeresi olarak buralardayız. Temas ettiÄŸi herkese samimiyetle davasını anlatan gönül erleri var bizim. Bugünlere o samimi ve akıllı mücadeleyle geldik. Siyasetin teknik araçları farklılaÅŸmış olabilir. Bayrak asmak için direklere çıkmaya gerek de olmayabilir. Hala her ÅŸey insanla baÅŸlıyor ve insanda bitiyor. 

Ä°nsanlara deÄŸerli olduklarını hissettirmenin yolu, onlarla doÄŸrudan iletiÅŸime geçmenizdir. Ã‡almadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız diyoruz. Bunlar sanal ortamda olacak ÅŸeyler deÄŸil. Ä°nsanın eliyle, gözü, kulağı, dili sanal ortamda gerçekleÅŸmez. Ä°nsanoÄŸlunun o gülücüğü, o bakış, ifade tarzındaki o kullandığı kelime tüm gönülleri buraya çeker. Sanal malzemelerle olmaz, onun için de çok geniÅŸ kapsamlı çalışmayı yürütmeliyiz. 

SAVAÅž Ä°LAN ETTÄ°K

Çevreci parti malum AK Parti. Åžu anda ana muhalefet yine naylon poÅŸetlerle sokaÄŸa dökülebilir. Bizim buna karşı savaÅŸ ilan ettik. Åžimdi bu ÅŸeçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış olan fileleri kullanacağız. Milyonlarca bez torbayı hazırlatıyoruz ve bunları vatandaÅŸlarımıza promosyon olarak dağıtacağız. Söylemekte biraz acele ettim belki ama söyleyeyim ki bu iÅŸi birileri alıp götürmesin. 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.