Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
26.04.2024
Ä°stanbul /

11 Åžubat 2019 - 16:06
Temizlik Malzemelerinde de Tanzim Satış Başlıyor
Erdoğan: Sebze ve meyve tanzim satışından sonra temizlik ürünlerinde de buna başlayacaklarını söyledi.
Temizlik Malzemelerinde de Tanzim Satış Başlıyor

umhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Keçiören Kalaba'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın açıklamalarından öne Ã§Ä±kanlar: 

Keçiören, Ankara sizi hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bugün de toplu açılış törenimiz vesilesiyle siz komÅŸularımızla hasret gidermeye dertleÅŸmeye geldik. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum.

MEYVE-SEBZE FİYATLARINDAKİ TERÖRE DUR DİYORUZ

Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya baÅŸladı. Patlican, domates patates...Fiyatları tırmandırmaya baÅŸladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cüdi'de inlerine girdiysek ÅŸimdi gıda terörü estirenlerin de inlerine giriyoruz.

Terör estirenlere karşı tedbirimizi aldık. Semt pazarları, tanzim satış nuktaları kurarak bugün itibarıyla ucuz ürünü satmaya baÅŸladık. Ankara'da bu çalışmalar baÅŸladı. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiÅŸ vaziyette. 

SIRADA TEMÄ°ZLÄ°K MALZEMELERÄ° VAR

Bununla kalmayacağız. Temizlik malzemeleri için de aynı tedbiri almaya başlayacağız. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.

BÜYÜKŞEHİRDE ÖZHASEKİ, KEÇİÖREN'DE ALTINOK

Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin iÅŸidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeÅŸimizle de büyükÅŸehiri yöneteceÄŸiz. BüyükÅŸehirde Özhaseki, Keçiören'de Altınok kardeÅŸimizle yola devam edeceÄŸiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara'nın tüm ilçeleriyle büyükÅŸehirimizi bütünleÅŸtireceÄŸiz.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine pirim vermez. Birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi, Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. Ankaralı kardeşlerimin karşısına mecburiyetten değil, memnuniyetle oy vereceği ve verdiği her oyun karşılığını icraat olarak alacağı aday ve adaylar çıkardık. Kalktılar defalarca denemiş başaramamış bir adayı çıkardılar. Ama AK Parti'nin adayları kendini ispat etmiş isimlerdir.

ORADA CHP VAR MIYDI?

Geçmişte defalarca deneyip başaramamış bir şahsı bu CHP bir kez daha sahneye sundu. Bunların zillet ittifakı, illet ittifakı var bizim de Cumhur İttifakımız var. Biz Cumhur İttifakı ile pazara kadar değil mezara kadar yürüyeceğiz.

CHP'nin bir özelliÄŸi var. Kiminle el ele? HDP, Ä°YÄ° Parti, Saadet ve FETÖ. Bunların zillet ittifakı var. Ä°llet ittifakı var. Bizim de Cumhur ittifakımız var. Biz 15 Temmuz'a karşı darbe giriÅŸiminde bulunanlara karşı biz birleÅŸtik. Orada CHP var mıydı? Yoktu. DiÄŸerleri var mıydı?  Bu kardeÅŸiniz o gece milletiyle iç içeydi. 23.15'te de Bay Kemal oraya gelmiÅŸ tankların koruması altında Bakırköy Belediyesine gitmiÅŸ. "Bana da haber verselerdi gelirdim" diyor. Milyonlar meydanlara dökülmüş "Bana da haber verseydiniz gelirdim" diyor.

BU ÃœLKEYÄ° IMF'DEN BÄ°Z KURTARDIK

CHP zihniyetinin bu ülkeye maliyeti büyüktür. Hala o dönemin yanlışlarının faturasını ödemeye devam ediyoruz. Bu ülkede IMF ile anlaşmaları kim yapmıştır? Kim süründürmüştür bu kapılarda Türkiye'yi CHP süründürmüştür. Peki Türkiye'yi IMF cenderesinden kim kurtardı? Biz kurtardık biz.

CHP, İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. CHP'nin hisselerini er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz.

Arifiye'deki palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu deÄŸil. iÅŸletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik. 



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.