Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.03.2024
Ä°stanbul /

24 AÄŸustos 2019 - 19:13
ErdoÄŸan'dan Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’nin Güneysu ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki göstererek 'İstanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben başbakanlığımda da cumhurbaşkanlığımda da böyle tatil yapamadım.' dedi.
ErdoÄŸan'dan Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na tepki

Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Rize'nin Güneysu ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuÅŸmada, Ä°BB BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'na tepki göstererek "Ä°stanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde. Daha dün bir bugün iki. Ben baÅŸbakanlığımda da cumhurbaÅŸkanlığımda da böyle tatil yapamadım." dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, konuÅŸmasında, Rize-Artvin Havalimanı'nın 1,5 yıl içerisinde hizmete alınacağını bildirdi.

ErdoÄŸan, "DoÄŸu Akdeniz'de petrol veya doÄŸalgaz bulduÄŸumuzda, bugün ülkemize karşı ileri geri konuÅŸanların hepsi kapımızda sıraya girecek." ifadelerini kullandı.

"Ä°STANBUL'U SEL BASTI, BEYEFENDÄ° TATÄ°LDE"

"Ä°stanbul'u sel bastı, beyefendi tatilde." diyen ErdoÄŸan, "Daha dün bir bugün iki. Ben baÅŸbakanlığımda da cumhurbaÅŸkanlığımda da böyle tatil yapamadım." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Ä°nÅŸallah bir sonraki seçimde Türkiye'nin istisnasız tüm ÅŸehirlerini yıkım deÄŸil inÅŸa belediyeciliÄŸiyle tanıştıracağız." dedi.

ÜÇ BELEDÄ°YEDEKÄ° GÖREVLENDÄ°RMELER

Üç belediyedeki görevlendirmelerle ilgili de ErdoÄŸan, "Önümüzdeki dönemde aynı hassasiyetle takibimizi, gerektiÄŸinde irademizi ortaya koymaya devam edeceÄŸiz."ifadelerini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Belediyeleri milletimize ve ÅŸehirlerimize hizmet dışında bir amaçla kullanan herkes, aynı akıbete uÄŸramaya mahkumdur." dedi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.