Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
27.04.2024
Ä°stanbul /

17 Åžubat 2020 - 10:54
Başbuğ'un avukatı: FETÖ taktikleri kullanılıyor
İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer eski Genelkurmay Başkanı hakkında çıkan iddialara ilişkin, 'Müvekkilim adına bugün üretilen komplolar, FETÖ'nün geçmişte ürettiği senaryolara kamuoyu oluşturma süreçlerini hatırlatmakta' dedi.
Başbuğ'un avukatı: FETÖ taktikleri kullanılıyor

Eski Genelkurmay BaÅŸkanı Ä°lker BaÅŸbuÄŸ'un avukatı Ä°lkay Sezer, son günlerde BaÅŸbuÄŸ hakkında çıkan iddialara iliÅŸkin açıklama yaptı. Sezer, "Son günlerde müvekkilimiz Sayın Ä°lker BaÅŸbuÄŸ'un adının hayali bazı senaryolarla gündeme getirildiÄŸini görmekteyiz. Bugünlerde müvekkilimizin adının da karıştırıldığı hayali senaryolar, FETÖ'nün geçmiÅŸte ürettiÄŸi komploları ve bu komplolara zemin hazırlamak için yapılan kamuoyu oluÅŸturma süreçlerini hatırlatmaktadır. Müvekkilimizin televizyon programında bir soruya vermiÅŸ olduÄŸu yanıt, aslında bu konuya iliÅŸkin Yargıtay'da 07 Ekim 2015 tarihinde ve TBMM araÅŸtırma komisyonunda 03 Kasım 2016 tarihinde dile getirdiÄŸi görüÅŸlerinin tekrarından ibarettir" dedi.

Sezer açıklamasında, "Netice olarak, verilen cevaba iliÅŸkin üretilen komploların ne kadar akıl dışı olduÄŸu görülmektedir. Müvekkilimiz için her ÅŸeyden önce vatan topraklarımızın ve milletimizin birlik, bütünlüÄŸünün korunması gelmektedir. Bu nedenle de müvekkilimiz, gerekli gördüÄŸü durumlarda, doÄŸru bildiÄŸi hususları ifade etmektedir. Müvekkilimizin adını hayali komplolara karıştıranlara karşı yasal haklarımızın saklı olduÄŸu kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesine yer verdi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.