Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.04.2024
Ä°stanbul /

20 Ekim 2023 - 05:26
İstanbullular Pazar Günü Bu Yoolar Kapalı
İstanbul'da 22 Ekim Pazar günü düzenlenecek "14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşuşu" dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbullular Pazar Günü Bu Yoolar Kapalı

Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸünce, Zeytinburnu'nda gerçekleÅŸtirilecek koÅŸu nedeniyle trafiÄŸe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

 

Bu kapsamda, Abay Caddesi Eski Belediye BaÅŸkanlığı önünde 00.00-12.00 saatleri arasında trafik akışı saÄŸlanamayacak.

lçede 08.00-12.00 saatlerinde ise Zakirbaşı, Balıklı Kazlı ÇeÅŸme, Belgrat Kapı Yolu, Ä°mamhatip Yolu, ÇinoÄŸlu Çıkmazı, Balıklı Silivrikapı Yolu, Balıklı Seyitnizam Yolu, 40. ve 246. sokaklar, Asımkazancıgil, Seyitnizam, Yunus Emre (gidiÅŸ-geliÅŸ), Rauf DenktaÅŸ, Semiha Åžakir, Prof. Dr. Muammer Aksoy, Zübeyde Hanım ve GümüÅŸsuyu DavutpaÅŸa caddeleri ile Ä°nönü Bulvarı trafiÄŸe kapatılacak. Sahil Kennedy Caddesi kuzey ve güney yoldan gelen trafik ise 16/9 köprü istikametine kapalı olacak.

Yarış güzergahında bulunan cadde ve sokaklara çıkan bütün yollar da organizasyon sona erene kadar araç trafiÄŸine kapalı olacak.

 

Bu yollara alternatif olarak Onuncu Yıl, Sahil Kennedy, Ambarlar ve Mevlana caddeleri ile Ekrem Kurt Bulvarı kullanılabilecek.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.