Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
27.04.2024
Ä°stanbul /

19 Mart 2024 - 14:16
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Sağlanan ilk temasta 6 terörist etkisiz hale getirildi.
Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

 

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının sızma ve saldırı giriÅŸimi sonucu 1 askerin ÅŸehit olduÄŸunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 6 teröristin etkisiz hale getirildiÄŸi bildirildi. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

 

"Ä°LK TEMASTA 6 TERÖRÄ°ST ETKÄ°SÄ°Z HALE GETÄ°RÄ°LDÄ°"

MÄ°LLÄ° Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı giriÅŸiminde bir askerin ÅŸehit olduÄŸunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiÄŸini duyurdu.

SIZMA VE SALDIRI GİRİŞİMİNDE 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı giriÅŸiminde bir kahraman silah arkadaşımız ÅŸehit olmuÅŸ, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine baÅŸlanmıştır. SaÄŸlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiÅŸtir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralı silah arkadaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar dileriz" denildi.

Pençe ,Kilit , Terör ,Sızma , Åžehit , Yaralı



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.