Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1181 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mart 2020 - 11:46

Rejim İdlibi Gece Karanlığında Vurdu.Enaz 10 Ölü

Büyüt
Küçült
Rejim İdlibi Gece Karanlığında Vurdu.Enaz 10
Rejimin katliamları İdlib'de hayatın devam ettiği en ufak yerleşim merkezlerinde bile acımasızca devam ediyor. Alınan son dakika bilgisi ve gelen son fotoğraflara göre Suriye’de rejim ve Rus savaş uçaklarının İdlib'e düzenlediği hava saldırısında 10 sivil hayatını kaybetti.

Suriye'de Esad rejimi ve Rus savaş uçakları gece saatlerinde İdlib'in Fua ve Biniş beldelerindeki sivil yerleşimlere 6 hava saldırısı düzenledi. Sivil Savunma yetkilileri, saldırılarda 9 sivilin Fua'da ve 1 sivil Biniş'te olmak üzere 10 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırılarda ayrıca çok sayıda sivilin de yaralandığı ifade edildi.

SALDIRILAR SÜRÜYOR

Rejim uçakları ve Rus uçakları gece saatlerinde İdlib'e yakın Fua'da ve Biniş'te yıkılmamış olan birkaç ev tespit ederek hava saldırısı başlattı. Gerçekleştirilen bombardımanda içlerinde çocukların da olduğu 10 sivil daha hayatını kaybetti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024