Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4316 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2016 - 06:53

1 yılda 70 kilo verdi

Büyüt
Küçült
1 yılda 70 kilo

Aşırı kiloları nedeniyle büyük zorluklar çeken Pınar Akkuş, mini gastrik bypass ameliyatının ardından 1 yılda 128 kilodan 58 kiloya düştü.

Mersinde özel bir firmada satış danışmanı olarak çalışan 2 çocuk annesi 37 yaşındaki Pınar Akkuş, fazla kiloları nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başladı. 128 kiloya ulaşınca, mini gastrik bypass ameliyatı yaptırmaya karar veren Akkuş, bunun için Sivasta bir çok kişiye başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini duyduğu Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Atabeyi tercih etti.

Ameliyatın ardından 1 yılda 70 kilo veren Akkuş, rahat hareket etmenin ve doyasıya yürümenin mutluluğunu yaşıyor. Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl temmuz ayında ameliyat edildiğini ve 1 yılda 128 kilodan 58 kiloya düştüğünü söyledi.Akkuş, şöyle konuştu: Çocukluğum, genç kızlığım hep zayıf geçti. Birden kilo almaya ve verememeye başladım. Spor, diyet, kullandığım abuk subuk ilaçlar dahil hiç bir şekilde baş edemedim. Daha sonra Mustafa Atabeyle tanıştım. Kendisine telefon açtım. Mersinden geleceğimi, kabul edip etmeyeceğini sordum. Gelebilirsiniz dedi. Ben de 5-6 saat içeresinde Mersinden Sivasa geldim. Serüven böyle başladı.

 Özgüvenini yeniden kazandı

Ameliyattan sonra 58 kiloya kadar düştüğünü ve hayatında çok şeyin değiştiğini anlatan Akkuş, kaliteli, sağlıklı bir yaşama geçtiğini ve her şeyden önemlisi yeniden özgüven kazandığını belirtti. Akkuş, sağlık problemlerinden kurtulduğunu dile getirerek, Baş ağrısı, tansiyon, yürüyememe, agresifleşme hepsi geride kaldı. 15 yaşında bir kız gibi hayata merhaba dedim. ifadelerini kullandı. Ailesinin kendisini tanıyamadığı anlar olduğunu anlatan Akkuş, Uzun bir aradan sonra kız kardeşimin kuaför dükkanına gittiğimde bana ne yaptıracaksınız? diye sordu. Beni tanıyamadı. Annem de öyle... dedi. 

Aynaya her baktığımda doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

Akkuş, doktoruna güvenmesinin meyvesini aldığını vurgulayarak, şöyle devam etti: Aynaya her baktığımda doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 52 beden giyen bir kadınındım. Şimdi 38 beden bile büyük geliyor diyorum. İğne deliğinden geçene kadar devam diyorum. Kiloluyken giyim konusunda çok sıkıntı yaşıyordum. Sürekli aynı kıyafetleri giyiyordum. Kilo verdikten sonra istediğim her şeyi uygun fiyata alma fırsatı da yakaladım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024